ZOKO daha yeni nesil geldi ama 2. ele bakmanı tavsiye ederim ilk.Anakartim micro ATX 2. Kasa da Matx 1. Kasa ATX hangisi daha iyi olur acaba değerli yorumlarınızı bekliyorum
2. Elde cooler master dark vs gibi kasalar var da yer çok uzak trenle gitsem 50 çakacak gidis geliş canım bişey çekçek alcam adamın yer belli değil otobüse binerim belki 100 150 falan kafadan gidiyor zaten kasa da 500 e anlassak 100-150 TL falan için de değmez çoğuna yazıyorum geri dönen yok cildirmalikZOKO daha yeni nesil geldi ama 2. ele bakmanı tavsiye ederim ilk.
2k falan verecek bütçem yok hocam arkadaş buna benzer game tech diye bir marka aldı kullanıyor sorunsuz derecelerinde değilim tek isteğim rgb olması şu an ki kasamın her vida girme yeri yalamaKasa markaları kötü almanı tavsiye etmem.
2. kasayı tam incele uyuyor ise sisteminize tercih edilebilirAnakartim micro ATX 2. Kasa da Matx 1. Kasa ATX hangisi daha iyi olur acaba değerli yorumlarınızı bekliyorum
Bu nasil hocam Bunu #letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? Msi bilgisayar kasası www.letgo.com/item/msi-bilgisayar-kasas-iid-1624620023Zoko melody daha iyidir de bence 1k civarına çıkıp MSI M100A alabilirsin ya da 2. Ele yönel...
Bu nasil hocam Bunu #letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? Msi bilgisayar kasası www.letgo.com/item/msi-bilgisayar-kasas-iid-1624620023
bu ikisinden de iyiBu nasil hocam Bunu #letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? Msi bilgisayar kasası www.letgo.com/item/msi-bilgisayar-kasas-iid-1624620023
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yer yakın zaten 800 yazmış pazarlık yaparımBu nasil hocam Bunu #letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? Msi bilgisayar kasası www.letgo.com/item/msi-bilgisayar-kasas-iid-1624620023
Yane önde var 2 tane deYer yakın zaten 800 yazmış pazarlık yaparım
Fan yok gibi ama ben mi yanlış gördüm bu kasa da fan kontrolcüsü dur vs var mıdır acaba
MAG force 100r galiba ama bence çok iyi bir satıcı gibi değil bilgilere hoç bir şey yazmamışBu nasil hocam Bunu #letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? Msi bilgisayar kasası www.letgo.com/item/msi-bilgisayar-kasas-iid-1624620023
Letgo satıcıları biraz değişik sahibinden den bakılması daha iyi olur...Bu nasil hocam Bunu #letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? Msi bilgisayar kasası www.letgo.com/item/msi-bilgisayar-kasas-iid-1624620023