Neler Yeni

Çözüldü✓ Bu 2 mouse arasındaki fark nedir (asus rog)

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
neyse ben buldum birisi kablolu şarj oluyor, diğeri hem kablolu hem kablosuz

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
Hangisini nereden alacaksınız?

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
Biraz bakındım ama fazla kullanıcı yorumu göremedim. Bir süredir bende mouse arıyorum. Satın alırsanız yorumunuzu merak ediyorum. Aralık gibi alacağım bende.
ağırlık sizin için sorun değilse çok iyi bir mouse üzerindeki joystick uçak kullanılan oyunlarda çok işe yarıyor, ben battlefield oyuncusuyum çok işe yarayacağını düşünüyorum, birde içinden çıkan yedek switch, taşıma çantası çok cezbedici

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
ağırlık sizin için sorun değilse çok iyi bir mouse üzerindeki joystick uçak kullanılan oyunlarda çok işe yarıyor, ben battlefield oyuncusuyum çok işe yarayacağını düşünüyorum, birde içinden çıkan yedek switch, taşıma çantası çok cezbedici

Hiç hafif mouse kullanmadım, yani bu benim için sorun değil. Zaten mmorpg oynuyorum genelde bencede çok işe yarar. Daha önce asus mouse 1 kere kulllandım çok dandik çıkmıştı. Bunda da pek yorum inceleme bulamadım bu yüzden karar veremedim.

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
Hiç hafif mouse kullanmadım, yani bu benim için sorun değil. Zaten mmorpg oynuyorum genelde bencede çok işe yarar. Daha önce asus mouse 1 kere kulllandım çok dandik çıkmıştı. Bunda da pek yorum inceleme bulamadım bu yüzden karar veremedim.
yarın gelir büyük ihtimalle deneyip yazarım sana

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
yarın gelir büyük ihtimalle deneyip yazarım sana

Güzel günlerde kullan, umarım güzel bir ürün çıkar. Yazabilirsen sevinirim, alıp iade etme şansım yok malesef bu yüzden nokta atışı yapmam gerekiyor. Teşekkür ederim şimdiden.

• Beğen
Reaksiyonlar: Esca

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
Güzel günlerde kullan, umarım güzel bir ürün çıkar. Yazabilirsen sevinirim, alıp iade etme şansım yok malesef bu yüzden nokta atışı yapmam gerekiyor. Teşekkür ederim şimdiden.
mouseyi denedim ilk izlenimim baya ağır hatta hoşumada gitti, tek üzüldüğüm kısım joystick aslında joystick değil sadece klavye yön tuşlarının atalı olduğu kaydırmalı tuş, hiç yoktan iyi ama sol tarafta 8 tane düğme var gibi, sensörü iyi basilisk v3 pro kullandım bi fark göremedim, rgb leri güzel canlı renkleri, armory create uygulamasıda baya güzel, genel olarak beğendim keşke joystick konsollardaki gibi olsaydı

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
mouseyi denedim ilk izlenimim baya ağır hatta hoşumada gitti, tek üzüldüğüm kısım joystick aslında joystick değil sadece klavye yön tuşlarının atalı olduğu kaydırmalı tuş, hiç yoktan iyi ama sol tarafta 8 tane düğme var gibi, sensörü iyi basilisk v3 pro kullandım bi fark göremedim, rgb leri güzel canlı renkleri, armory create uygulamasıda baya güzel, genel olarak beğendim keşke joystick konsollardaki gibi olsaydı

Geri dönüş yaptığın için teşekkür ederim. 2 mod var analog ve dijital. Ona baktınız mı? Ben ayarlanabilir diye anladım açıkcası dijital modu denemiş olabilirmisiniz?

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
Geri dönüş yaptığın için teşekkür ederim. 2 mod var analog ve dijital. Ona baktınız mı? Ben ayarlanabilir diye anladım açıkcası dijital modu denemiş olabilirmisiniz?
uygulamasını biraz daha kurcalarım ama olduğunu pek sanmıyorum akşam bakarım tekrar

Top Bottom