Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Asus ROG Keris Wireless AimPoint Gaming Mouse 2299₺

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,018
İsim
Murat Orhan
Bu asus rog aimpoint de baya düşmüş fiyatı o yüzden kararsız kaldım. Dareu daha uygun ve daha iyi mi o halde
Direk dongle ile geliyor ayrıca kalite olarak bu fiyatlarda önerilen delux attackshark gibi modellerden çok daha kaliteli bir model. Nays ile 1800e alırsın benden söylemesi

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Mert Can
Bu asus rog aimpoint de baya düşmüş fiyatı o yüzden kararsız kaldım. Dareu daha uygun ve daha iyi mi o halde
dareu'nun driveri var mı? macro programı vs.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Direk dongle ile geliyor ayrıca kalite olarak bu fiyatlarda önerilen delux attackshark gibi modellerden çok daha kaliteli bir model. Nays ile 1800e alırsın benden söylemesi
Zaten beyaz mouse istiyorum , rog siyah ama 3 taksit felan yapabiliyorum o soru işareti bıraktı, diğeri tek çekim :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,018
İsim
Murat Orhan
dareu'nun driveri var mı? macro programı vs.

Zaten beyaz mouse istiyorum , rog siyah ama 3 taksit felan yapabiliyorum o soru işareti bıraktı, diğeri tek çekim :D
Hepsiburadadan da yaparsın ki hocam taksit. Ayrıca bu tarz bir mouse un driveri olmasa ayıp zaten 200 liralık performax xoraklar bile driver ile geliyor artık

Kemal_Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Kemal Gençer
12 gün önce pazaramada 1 adet kalmıştı satıcı Dey Elektronik yani itopyaydı. Nays + naysın yeni yıl kampanyası ile 2.450 ye geldi. memnunum jilet gibi mouse :D

Asus Rog Gladius III Aimpoint den bahsediyorum.
Ben de istiyorum ben deeee

onurdem1r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Onur Demir
Instagram
onurdem1r
Twitter
onurdem1r
Facebook
onurdem1r
12 gün önce pazaramada 1 adet kalmıştı satıcı Dey Elektronik yani itopyaydı. Nays + naysın yeni yıl kampanyası ile 2.450 ye geldi. memnunum jilet gibi mouse :D

Asus Rog Gladius III Aimpoint den bahsediyorum.
Dey elektronik itopya değil. Eera elektronik itopya bilginiz olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,919
Üyeler
160,905
Son üye
Mehmet3050
Top Bottom