Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Asus ROG Keris Wireless AimPoint Gaming Mouse 2299₺

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,152
İsim
Murat Orhan
Bu asus rog aimpoint de baya düşmüş fiyatı o yüzden kararsız kaldım. Dareu daha uygun ve daha iyi mi o halde
Direk dongle ile geliyor ayrıca kalite olarak bu fiyatlarda önerilen delux attackshark gibi modellerden çok daha kaliteli bir model. Nays ile 1800e alırsın benden söylemesi

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Mert Can
Bu asus rog aimpoint de baya düşmüş fiyatı o yüzden kararsız kaldım. Dareu daha uygun ve daha iyi mi o halde
dareu'nun driveri var mı? macro programı vs.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Direk dongle ile geliyor ayrıca kalite olarak bu fiyatlarda önerilen delux attackshark gibi modellerden çok daha kaliteli bir model. Nays ile 1800e alırsın benden söylemesi
Zaten beyaz mouse istiyorum , rog siyah ama 3 taksit felan yapabiliyorum o soru işareti bıraktı, diğeri tek çekim :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,152
İsim
Murat Orhan
dareu'nun driveri var mı? macro programı vs.

Zaten beyaz mouse istiyorum , rog siyah ama 3 taksit felan yapabiliyorum o soru işareti bıraktı, diğeri tek çekim :D
Hepsiburadadan da yaparsın ki hocam taksit. Ayrıca bu tarz bir mouse un driveri olmasa ayıp zaten 200 liralık performax xoraklar bile driver ile geliyor artık

Kemal_Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Kemal Gençer
12 gün önce pazaramada 1 adet kalmıştı satıcı Dey Elektronik yani itopyaydı. Nays + naysın yeni yıl kampanyası ile 2.450 ye geldi. memnunum jilet gibi mouse :D

Asus Rog Gladius III Aimpoint den bahsediyorum.
Ben de istiyorum ben deeee

onurdem1r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Onur Demir
Instagram
onurdem1r
Twitter
onurdem1r
Facebook
onurdem1r
12 gün önce pazaramada 1 adet kalmıştı satıcı Dey Elektronik yani itopyaydı. Nays + naysın yeni yıl kampanyası ile 2.450 ye geldi. memnunum jilet gibi mouse :D

Asus Rog Gladius III Aimpoint den bahsediyorum.
Dey elektronik itopya değil. Eera elektronik itopya bilginiz olsun

Top Bottom