Bu asus rog aimpoint de baya düşmüş fiyatı o yüzden kararsız kaldım. Dareu daha uygun ve daha iyi mi o haldeDareu 4k tabiiki. Sensör farklı olsa da değerleri aynı sensörün
Bu asus rog aimpoint de baya düşmüş fiyatı o yüzden kararsız kaldım. Dareu daha uygun ve daha iyi mi o haldeDareu 4k tabiiki. Sensör farklı olsa da değerleri aynı sensörün
Direk dongle ile geliyor ayrıca kalite olarak bu fiyatlarda önerilen delux attackshark gibi modellerden çok daha kaliteli bir model. Nays ile 1800e alırsın benden söylemesiBu asus rog aimpoint de baya düşmüş fiyatı o yüzden kararsız kaldım. Dareu daha uygun ve daha iyi mi o halde
dareu'nun driveri var mı? macro programı vs.Bu asus rog aimpoint de baya düşmüş fiyatı o yüzden kararsız kaldım. Dareu daha uygun ve daha iyi mi o halde
Zaten beyaz mouse istiyorum , rog siyah ama 3 taksit felan yapabiliyorum o soru işareti bıraktı, diğeri tek çekimDirek dongle ile geliyor ayrıca kalite olarak bu fiyatlarda önerilen delux attackshark gibi modellerden çok daha kaliteli bir model. Nays ile 1800e alırsın benden söylemesi
Hepsiburadadan da yaparsın ki hocam taksit. Ayrıca bu tarz bir mouse un driveri olmasa ayıp zaten 200 liralık performax xoraklar bile driver ile geliyor artıkdareu'nun driveri var mı? macro programı vs.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten beyaz mouse istiyorum , rog siyah ama 3 taksit felan yapabiliyorum o soru işareti bıraktı, diğeri tek çekim
peşin fiyatına yapmıyor taksit yaHepsiburadadan da yaparsın ki hocam taksit. Ayrıca bu tarz bir mouse un driveri olmasa ayıp zaten 200 liralık performax xoraklar bile driver ile geliyor artık
60 100 civarı vade koyuyormus evetpeşin fiyatına yapmıyor taksit ya
nays ile satın alırken herhangi başka bişey yapmak lazım mı?60 100 civarı vade koyuyormus evet
Yok sadece nays ile alnays ile satın alırken herhangi başka bişey yapmak lazım mı?
Ben de istiyorum ben deeee12 gün önce pazaramada 1 adet kalmıştı satıcı Dey Elektronik yani itopyaydı. Nays + naysın yeni yıl kampanyası ile 2.450 ye geldi. memnunum jilet gibi mouse
Asus Rog Gladius III Aimpoint den bahsediyorum.
Dey elektronik itopya değil. Eera elektronik itopya bilginiz olsun12 gün önce pazaramada 1 adet kalmıştı satıcı Dey Elektronik yani itopyaydı. Nays + naysın yeni yıl kampanyası ile 2.450 ye geldi. memnunum jilet gibi mouse
Asus Rog Gladius III Aimpoint den bahsediyorum.
her yerde öyle geçiyor.Dey elektronik itopya değil. Eera elektronik itopya bilginiz olsun
Dey elektronik farklı bir firmaher yerde öyle geçiyor.