Hangi iki sistem tahmin mi edicez?bu iki sistem arasında kaldım, sizce ddr5 stabil çalışan bir sistem mi ? + bütçem 35 bin arası sizce nasıl bir sistem toplamalıyım?
resim paylaşmıştım yüklenmemiş kusura bakmayın atıyorum hemenHangi iki sistem tahmin mi edicez?
bu iki sistem arasında kaldım, sizce ddr5 stabil çalışan bir sistem mi ? + bütçem 35 bin arası sizce nasıl bir sistem toplamalıyım?
Bence ikiside parasını hak etmiyor sanırım işlemci odaklı fps oyunları oynuyorsun bence iki sistemde fiyatına göre gereksiz pahalı ayrıca 16 gb 4060ti barındırmakta yani fps oyunlarından vakit buldukça öbür oyunlarda da üzmez tavsiyemdirresim paylaşmıştım yüklenmemiş kusura bakmayın atıyorum hemen
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
2 sinide aqlma o fiyatı hak etmyo 4070 li hazır sistem alırsın hatta daha iyisiniBence ikiside parasını hak etmiyor sanırım işlemci odaklı fps oyunları oynuyorsun bence iki sistemde fiyatına göre gereksiz pahalı ayrıca 16 gb 4060ti barındırmakta yani fps oyunlarından vakit buldukça öbür oyunlarda da üzmez tavsiyemdir
Bu sistemi kendinize göre değiştirip satın alabilirsiniz https://www.tebilon.com/amd-5600-mp...black-16gb-oc-hikvision-16gb-hikvision-512gb/
O dönemde fiyatlar daha yüksekti ve bu yüzden mantıklı olan o zamana için oydu2 sinide aqlma o fiyatı hak etmyo 4070 li hazır sistem alırsın hatta daha iyisini