Ryphex
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
yanlış bilmiyorsam bu ürünün pompasında ses sıkıntıısı var1.1k veya 1k olursa alınır mı peki?
yanlış bilmiyorsam bu ürünün pompasında ses sıkıntıısı var1.1k veya 1k olursa alınır mı peki?
emin misiniz önemli çünkü eğer öyleyse almayızyanlış bilmiyorsam bu ürünün pompasında ses sıkıntıısı var
çok teşekkür ederimCorsair H100i GTX pompa sesi sorunu | DonanımHaber Forum
Merhaba arkadaşlar, başltıkta da yazdığım gibi elimdeki H100i GTX'in pompası ses yapiyor. İlginçtir internette her yerde Quiet mode'da konurforum.donanimhaber.comCorsair H100I RGB Platinium SE pompa sesi sorunu
Başlıktaki ürünü almayı düşünüyorum ama pompada ses sorunu var diyorlar. Emin olamadım alınır mı, almamalı mıyım? Aldıktan sonra rahatsız edici bir ses düzeyinde olması gerekenden fazla ses gelirse garantiye yollasam çözerler mi ya da yenisini verirler mi? Ürün...www.technopat.netdaha bir sürü konu var ama koymadım bence ayanızı sağlam atın ve https://www.akakce.com/islemci-sogu...pf240-argb-sivi-sogutma-fiyati,600024715.htmlCorsair H100İ v2 Pompa ses sorunu
Merhaba arkadaşlar. Ürünüm de pompa da aşırı ses var. Amazon.com'dan alınma ürünü Vektron Elektronik servisi bakar mı?www.technopat.net
rica ederimçok teşekkür ederim