tiger1 80+ Bronze Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 586 12 Eylül 2024 #1 Ram'lerin hepsi 6000 MHZ CL30 2X32 64 GB. Sizce hangisini seçmeliyim ? ADATA Bu ram anakartımın QVL listesinde yer alıyor fakat ADATA markası kaliteli güvenilir mi bilmiyorum Altta iki ram ise anakartımın QVL listesinde mevcut değil fakat marka olarak daha bilindik. CORSAİR GSKİLL
Ram'lerin hepsi 6000 MHZ CL30 2X32 64 GB. Sizce hangisini seçmeliyim ? ADATA Bu ram anakartımın QVL listesinde yer alıyor fakat ADATA markası kaliteli güvenilir mi bilmiyorum Altta iki ram ise anakartımın QVL listesinde mevcut değil fakat marka olarak daha bilindik. CORSAİR GSKİLL
C Cakrash 80+ Bronze Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 1,704 Dahası Reaksiyon skoru 682 İsim Musa Topçu 12 Eylül 2024 #2 üçüde gayet kaliteli üzmez Mesaj otomatik birleştirildi: 12 Eylül 2024 XPGyi alın
G Grkemyy 80+ Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 94 12 Eylül 2024 #3 tiger1 yazmış: Ram'lerin hepsi 6000 MHZ CL30 2X32 64 GB. Sizce hangisini seçmeliyim ? ADATA Bu ram anakartımın QVL listesinde yer alıyor fakat ADATA markası kaliteli güvenilir mi bilmiyorum Altta iki ram ise anakartımın QVL listesinde mevcut değil fakat marka olarak daha bilindik. CORSAİR GSKİLL Devamı için tıklayın... Gskill diyorum. Olmazsa Corsair. Mesaj otomatik birleştirildi: 12 Eylül 2024 tiger1 yazmış: Ram'lerin hepsi 6000 MHZ CL30 2X32 64 GB. Sizce hangisini seçmeliyim ? ADATA Bu ram anakartımın QVL listesinde yer alıyor fakat ADATA markası kaliteli güvenilir mi bilmiyorum Altta iki ram ise anakartımın QVL listesinde mevcut değil fakat marka olarak daha bilindik. CORSAİR GSKİLL Devamı için tıklayın... Gskill yalnız kalmış yazık, o da çok köklü ve kaliteli bir firmadır. En bilinen RAM üreticilerindendir.
tiger1 yazmış: Ram'lerin hepsi 6000 MHZ CL30 2X32 64 GB. Sizce hangisini seçmeliyim ? ADATA Bu ram anakartımın QVL listesinde yer alıyor fakat ADATA markası kaliteli güvenilir mi bilmiyorum Altta iki ram ise anakartımın QVL listesinde mevcut değil fakat marka olarak daha bilindik. CORSAİR GSKİLL Devamı için tıklayın... Gskill diyorum. Olmazsa Corsair. Mesaj otomatik birleştirildi: 12 Eylül 2024 tiger1 yazmış: Ram'lerin hepsi 6000 MHZ CL30 2X32 64 GB. Sizce hangisini seçmeliyim ? ADATA Bu ram anakartımın QVL listesinde yer alıyor fakat ADATA markası kaliteli güvenilir mi bilmiyorum Altta iki ram ise anakartımın QVL listesinde mevcut değil fakat marka olarak daha bilindik. CORSAİR GSKİLL Devamı için tıklayın... Gskill yalnız kalmış yazık, o da çok köklü ve kaliteli bir firmadır. En bilinen RAM üreticilerindendir.