Neler Yeni

Yardım LÜTFEN YARDIM !! Beyaz sistemde siyah RAM kötü durur mu?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,586
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam anakart kasa psu benim için çok önemli diğer bileşenler kafamda net fakat anakart değişmesi en üşendirici parça olduğu için en iyisi olmasını istiyorum. Gerekirse 6 ay kredi kartı ile alırım bütçe 12kya kadar çıkabilir şuan dediğim model 7.5k falandı ama beyaz olması şart
Buyur dostum

Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam anakart kasa psu benim için çok önemli diğer bileşenler kafamda net fakat anakart değişmesi en üşendirici parça olduğu için en iyisi olmasını istiyorum. Gerekirse 6 ay kredi kartı ile alırım bütçe 12kya kadar çıkabilir şuan dediğim model 7.5k falandı ama beyaz olması şart
Özelikle beyaz sistemlerde estetik de önemli oluyor kullandığın kasa büyük bir şey ise anakart matx olunca çok sırıtıyor

Hatta bu bile olabilir

Son düzenleme:

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Buyur dostum

Özelikle beyaz sistemlerde estetik de önemli oluyor kullandığın kasa büyük bir şey ise anakart matx olunca çok sırıtıyor

Hatta bu bile olabilir

Çok teşekkür ederim hocam böyle bir şeyi tabi kredi kartı ile alacağım.Peki bu model ile x670e steel Legend arasında çok fark var mıdır o da 14 bin civarında yani 2k farka değer mi?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,586
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Çok teşekkür ederim hocam böyle bir şeyi tabi kredi kartı ile alacağım.Peki bu model ile x670e steel Legend arasında çok fark var mıdır o da 14 bin civarında yani 2k farka değer mi?
MSI iyidir merak etme fiyatına değmez farkı Asus Rog Strix de olabilir ikisi arasından tercih edebilirsin ama dersen ki ileride yüksek güçte işlemci takarım 7800x3d gibi yeni çıkan işlemciler gibi vs o zaman x670e al derim alabilirsen

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Buyur dostum

Hatta bu bile olabilir

Rog olan B650 model de estetik olarak çok hoş duruyor. Uzun vade için yeterli olur mu yoksa x670 yonga seti şart mı

jesia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Çağrı Arslan
Hocam anakart konusu açılmış halihazırda wifi kart alıyorsunuz ki kullanicaksinizdir eğer aldığınız anakartin wifi kartını iyi araştirmanizi öneririm eski bilgisayarım asus tuf b550m wifi bir anakartim var idi wifi sorunsuz çalışıyordu içinde ax200 bulunuyormus. Sonra asus prime b650 bir anakart aldım başka bir kasa için wifi özelliğini kullanarak oyun oynamak delirtti 2 saate bir 2 3 saniyede olsa oyun kopuyor falan fistan sıkıntılar çıkarıyordu iyi araştırın.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Baran Kut
Tüm sistem parçaları neler?

herzog

80+
Tüm sistem parçaları neler?

Top Bottom