Kürşat K.T.K
80+ Titanium
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 15,586
- İsim
- Kürşat
- İlgilendiği Kategoriler
- Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
- kursat.kutukcu
- kursat.kutukcu.1
Buyur dostumHocam anakart kasa psu benim için çok önemli diğer bileşenler kafamda net fakat anakart değişmesi en üşendirici parça olduğu için en iyisi olmasını istiyorum. Gerekirse 6 ay kredi kartı ile alırım bütçe 12kya kadar çıkabilir şuan dediğim model 7.5k falandı ama beyaz olması şart
Yükleniyor...
www.akakce.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Özelikle beyaz sistemlerde estetik de önemli oluyor kullandığın kasa büyük bir şey ise anakart matx olunca çok sırıtıyorHocam anakart kasa psu benim için çok önemli diğer bileşenler kafamda net fakat anakart değişmesi en üşendirici parça olduğu için en iyisi olmasını istiyorum. Gerekirse 6 ay kredi kartı ile alırım bütçe 12kya kadar çıkabilir şuan dediğim model 7.5k falandı ama beyaz olması şart
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hatta bu bile olabilirHocam anakart kasa psu benim için çok önemli diğer bileşenler kafamda net fakat anakart değişmesi en üşendirici parça olduğu için en iyisi olmasını istiyorum. Gerekirse 6 ay kredi kartı ile alırım bütçe 12kya kadar çıkabilir şuan dediğim model 7.5k falandı ama beyaz olması şart
Yükleniyor...
m.n11.com
Son düzenleme: