Neler Yeni

Yardım Full beyaz sistemde bir tek ram'lerin siyah olması görüntüyü bozar mı ?

srkncn

80+
Bu da var.

Bu da var.

Bu var.

Hocam ilk attığınızı görmüştüm fakat rgb olmadığı için elemiştim onu. Diğer attığınız iki tane ise 6000 mhz cl30 değil. AM5 zaten sorunlu bir platform sıkıntı yaşamak istemiyorum yani ne olur ne olmaz.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Baran Kut
Hocam ilk attığınızı görmüştüm fakat rgb olmadığı için elemiştim onu. Diğer attığınız iki tane ise 6000 mhz cl30 değil. AM5 zaten sorunlu bir platform sıkıntı yaşamak istemiyorum yani ne olur ne olmaz.
Hocam o sorunların çoğu geçti bile. Millet 4 slot bile takabiliyor artık sorunsuz şekilde.

Zaten ben sadece siz beyaz yok dediniz diye attım. Karar sizin.

srkncn

80+
Hocam o sorunların çoğu geçti bile. Millet 4 slot bile takabiliyor artık sorunsuz şekilde.

Zaten ben sadece siz beyaz yok dediniz diye attım. Karar sizin.
O halde tamamdır hocam dediğiniz gibi yapayim. Dominatorün tipi iyiymiş onu alabilirim. Teşekkür ederim. Bu arada yeni sistemimde bir parça daha beyaz değil hocam onu ne yapacaz bir fikir verseniz ? Şuan arctic II 360 mm kullanıyorum. Zamanında bunu alırken beyazını düşünemedim siyah aldım. Fakat geçenlerde bunun radyatör fanlarını beyaz fanlarla değiştirdim. Lakin RGB değil bu fanlar. Bakın şuan görüntüsü şu şekilde. Sizce bunu satıp Beyaz rgb'li sıvı soğutucu mu alayim yoksa bir sonraki sistemimi yükselteceğim zamana kadar idarelik kullanmaya devam mı edeyim ?

Ekler

• IMG_20240930_155422_156.jpg
    IMG_20240930_155422_156.jpg
    440.6 KB · Hit: 16

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Baran Kut
O halde tamamdır hocam dediğiniz gibi yapayim. Dominatorün tipi iyiymiş onu alabilirim. Teşekkür ederim. Bu arada yeni sistemimde bir parça daha beyaz değil hocam onu ne yapacaz bir fikir verseniz ? Şuan arctic II 360 mm kullanıyorum. Zamanında bunu alırken beyazını düşünemedim siyah aldım. Fakat geçenlerde bunun radyatör fanlarını beyaz fanlarla değiştirdim. Lakin RGB değil bu fanlar. Bakın şuan görüntüsü şu şekilde. Sizce bunu satıp Beyaz rgb'li sıvı soğutucu mu alayim yoksa bir sonraki sistemimi yükselteceğim zamana kadar idarelik kullanmaya devam mı edeyim ?
Beyaz al.

srkncn

80+
şunu alıyorum ozaman daha iyisi var mı ?

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Baran Kut
şunu alıyorum ozaman daha iyisi var mı ?

Al hocam. Satıcı da güvenilir. Ekran kartımı bizzat özel yurtdışından getirtti.

srkncn

80+
Al hocam. Satıcı da güvenilir. Ekran kartımı bizzat özel yurtdışından getirtti.
Aslında arctic III 420 düşünüyordum fakat lian li ekosistemini bozmayim dedim. Youtube üzerinde sıvı soğutucu tier list falan var mı hocam ? Bütün piyasadaki sıvı soğutucuları alıp sıcaklık testi yapan bir video falan ? Ona göre seçim yapayim. Az para vermeyecem sonuçta

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Volkan
Top Bottom