BU 360 HZ MONİTÖRLERİN HANGİSİ MANTIKLI

dE değeri nedir ? Bilmediğimden soruyorum
Görüntünün gerçekle ne kadar orantılı olduğunu belirtmek için kullanılan bir değer denilebilir. 2'den aşağı olması en ideal olarak görülür ne kadar az bir değere sahipse gerçeğe o kadar yakın demektir.

AGON Valla bedavaymış incelemesine yeni baktım, özellikleri çok iyi.
değer mi almaya agon veya VG259QM bunu düşünüyorum açıkçası. agon da ölü pixel olursa acaba bir sorun yaratır mı 1 tane ölü pixel olduğunda değişim oluyor mu ve itopya bu konuda sorun çıkarır mı

Görüntünün gerçekle ne kadar orantılı olduğunu belirtmek için kullanılan bir değer denilebilir. 2'den aşağı olması en ideal olarak görülür ne kadar az bir değere sahipse gerçeğe o kadar yakın demektir.
Anladım teşekkür ederim.

aslıda VG259QM buda alına bilir buda 7 k mış 1k farkla aoc agon mantıklı mı acaba onun kalitesi beni kararsızlıkta bırakıyor yoksa 360 düşünmeden önce VG259QM bunu düşünüyordum ve hoşumada gidiyor ağayı filan tam istediğim gibi
AGON çok mantıklı hocam. Renk olarak harika görünüyor incelemede. Fiyatı da ucuz.

AOC AGON ŞUAN İTOPYADA 8300
DELL ALLİENWARE 360 İTOPYADA ARA ARA 9000 E DÜŞÜYOR
ASUS ROG 360 10000 E DÜŞÜYOR
MSI OLAN ŞUAN AMAZONDA 10600
VİEWSONİC DE İNDİRİME GİRERMİ BİLMİYOM 12000 FİYATI VAR

ÖZELLİK OLARAK PANEL KALİTESİ V.S OLARAK HANGİSİ MANTIKLI ÖZELLİKLERİ V.S
msi olan mantıklı

AOC AGON ŞUAN İTOPYADA 8300
DELL ALLİENWARE 360 İTOPYADA ARA ARA 9000 E DÜŞÜYOR
ASUS ROG 360 10000 E DÜŞÜYOR
MSI OLAN ŞUAN AMAZONDA 10600
VİEWSONİC DE İNDİRİME GİRERMİ BİLMİYOM 12000 FİYATI VAR

ÖZELLİK OLARAK PANEL KALİTESİ V.S OLARAK HANGİSİ MANTIKLI ÖZELLİKLERİ V.S
msı iyi

AGON çok mantıklı hocam. Renk olarak harika görünüyor incelemede. Fiyatı da ucuz.
banada mantıklı gibi geldi ayakları güzel durmuyor onun harici özellik olarka iyi keşke amazonda olsaydı en azından 1 ölü pixel bile olsa iade ederdim itopya bu durumda nasıl bilmiyorum. iade alır mı ölü pixelde ve aoc 1 ölü pixel garantisi var mı abaca

En son dell’in 360hz monitörü bu fiyatlara satılmıştı. Agon’a baktım biraz yabancı incelemelerine tasarım yönünden eksi aldığı olmuş ama senin hoşuna gittiyse tasarım sorun yoktur :) birde eksi olarak sınırlı renk gamına vermişler ama birkaç modelle karşılaştırdım aman aman bir fark yok.

DELL ALLİENWARE 360 kullanıyorum 3 haftadır belki daha kısadır tam emin değilim tarihten. 9 bin TL'ye satın aldım ben tavsiye ederim. Tam bir fps canavarı '' bana göre ''.

DELL ALLİENWARE 360 kullanıyorum 3 haftadır belki daha kısadır tam emin değilim tarihten. 9 bin TL'ye satın aldım ben tavsiye ederim. Tam bir fps canavarı '' bana göre ''.
240 kullandınız mı daha önce arada ciddi anlamda fark var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En son dell’in 360hz monitörü bu fiyatlara satılmıştı. Agon’a baktım biraz yabancı incelemelerine tasarım yönünden eksi aldığı olmuş ama senin hoşuna gittiyse tasarım sorun yoktur :) birde eksi olarak sınırlı renk gamına vermişler ama birkaç modelle karşılaştırdım aman aman bir fark yok.
ekran derinliği standlı olarak çok yer kaplıyor benimde en sevmediğim şey. viewsonic xg2405 var ayağı büyük diye pek sevmiyorum. agonunki daha beter miş :D

240 kullandınız mı daha önce arada ciddi anlamda fark var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekran derinliği standlı olarak çok yer kaplıyor benimde en sevmediğim şey. viewsonic xg2405 var ayağı büyük diye pek sevmiyorum. agonunki daha beter miş :D
144hz kullanıyordum aoc 24 inç olan modelini. Harbiden bir farkı hissetiriyor sana.

144hz kullanıyordum aoc 24 inç olan modelini. Harbiden bir farkı hissetiriyor sana.
144 den 240 arasında baya fark var deniyor ama 240 ile 360 arasında çok az var deniyor ama bilmiyorum tabi. ama 360 larda genel olarak invidia reflex olduğundan o fark yarata bilir. ama sanırım sendeki modelde yoktu yanlış görmediysem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,511
Üyeler
185,753
Son üye
keremks
Geri