Yd ye açılırsan grafikte iyi iş var özellikle freelancerMerhaba dostlar puanım ve sıralamam bu bölümlere yetiyor sizce okunur mu bu bölümler.
°Bilgisayar programcılığı
°Grafik tasarım
°Matematik
°Uçak teknolojisi
Uçak teknolojisi okudum ben. Güzel bölümdür.Merhaba dostlar puanım ve sıralamam bu bölümlere yetiyor sizce okunur mu bu bölümler.
°Bilgisayar programcılığı
°Grafik tasarım
°Matematik
°Uçak teknolojisi
İş imkanı nasıl hocam?Uçak teknolojisi okudum ben. Güzel bölümdür.
Ailem izin vermezse mecbur gidicem ama izin verirlerse mezuna kalırım gibiHerkes bilgisayar programcılığı okuduğu için onun çok da bir avantajı yok. DGS ile 4 seneliğe geçiş yapma gibi bir niyetin varsa onu bilemem de senin yerinde olsaydım ve böyle de bir niyetim olsaydı, DGS ile uğraşmaktan ziyade sınava tekrardan hazırlanırdım.
iş imkanı havayolu şirketlerinin bakım kısmına girebiliyorsun ek olarak savunma sanayi şirketlerine. Bölüm genelde aerodinamik anlatıyor. Uçak yapısını inceliyor.İş imkanı nasıl hocam?
Ne oluyor mesela bölümde anlatır mısınız?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ailem izin vermezse mecbur gidicem ama izin verirlerse mezuna kalırım gibi
Umarım ailen izin verir diyelim. Bu dört bölümden birisini seçeceksen de bilgisayar programcılığını seçme. Onu açık öğretim fakültesinden de bitirebilirsin. Üniversiteye yerleştikten sonra sınavsız ikinci üniversite hakkı oluyor.
Geçen sene de mezuna kaldı sanırsam.
Geçen sene mezuna kalıp çok çalışamadıysa bu sene kalmanın anlamı yok bence.Umarım ailesi tekrardan izin verir diyelim. İstemediği bölümde okumasından ziyade gerekirse bir sene daha mezuna kalsın.