merhaba arkadaşlar çok para vermek istemiyorum sizce bu tabletler arasında hangisi alınır
kullanım amacı dizi film arada wild rift efootball gibi oyunları oynamak.
xioami ve ipad iyi olabilirler ama fiyatlarını hak ettiklerini düşünmüyorum siz ne düşünüyorsunuz.
edit: bu mesajı ben gibi konu acıp cevap bekleyen arkadaslar icin editliyorum belki googleden yazıp buralara gelip fikir sahibi olmaya çalışırlar.
ipad 9 iPad 9 256 gb 11900 tl verip aldım, 3 saat olmus genshin impact ve wild rift oynuyorum bir tablet hiç mi kasmaz hiç mi ısınmaz bir kere daha emin oldum ki tablet ipad dışı alınmaz. google servisi olmayan tabletlerin donanıma aldanıp almayın pişmanlık yasamayın google servisleri günümüzde her şey demek yine de karar sizin.
kullanım amacı dizi film arada wild rift efootball gibi oyunları oynamak.
Honor Pad 8 128 GB 12" Tablet Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Honor Pad 8 128 GB 12" Tablet fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Honor Pad 8 128 GB 12" Tablet özelliklerini incele, 6.800,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Redmi Pad Tablet (6 GB / 128 GB)
Redmi Pad Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
xioami ve ipad iyi olabilirler ama fiyatlarını hak ettiklerini düşünmüyorum siz ne düşünüyorsunuz.
edit: bu mesajı ben gibi konu acıp cevap bekleyen arkadaslar icin editliyorum belki googleden yazıp buralara gelip fikir sahibi olmaya çalışırlar.
ipad 9 iPad 9 256 gb 11900 tl verip aldım, 3 saat olmus genshin impact ve wild rift oynuyorum bir tablet hiç mi kasmaz hiç mi ısınmaz bir kere daha emin oldum ki tablet ipad dışı alınmaz. google servisi olmayan tabletlerin donanıma aldanıp almayın pişmanlık yasamayın google servisleri günümüzde her şey demek yine de karar sizin.
Son düzenleme: