Öneri Bu 4 monitörden hangisini seçmeliyim ?

Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar merhaba sizden bir ricada bulunacağım . Aşağıdaki monitörlerden hangisini tercih etmeliyim ve neden o monitörü seçmeliyim. Ağırlıklı olarak fps oyunları oynayan ve film,dizi izleyen birisiyim. Ayrıca grafik tasarım , photoshop tarzı uygulamalara ilgim var . Mühendislik çizim programları ve kodlamaya da ilgim var . Bu seçenekleri göz önünde bulundurursanız ve bana tercih etmemde yardımcı olursanız sevinirim . Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. Bu monitörlerden kullanan kişilerin deneyimlerinide yazmasını rica ediyorum.
monitörsad.png

Arkadaşlar merhaba sizden bir ricada bulunacağım . Aşağıdaki monitörlerden hangisini tercih etmeliyim ve neden o monitörü seçmeliyim. Ağırlıklı olarak fps oyunları oynayan ve film,dizi izleyen birisiyim. Ayrıca grafik tasarım , photoshop tarzı uygulamalara ilgim var . Mühendislik çizim programları ve kodlamaya da ilgim var . Bu seçenekleri göz önünde bulundurursanız ve bana tercih etmemde yardımcı olursanız sevinirim . Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. Bu monitörlerden kullanan kişilerin deneyimlerinide yazmasını rica ediyorum.
Alıntıyı görüntüle
24g2u öneririm çünkü; Kodalamada pivot özelliği baya işinize yarar, IPS panel olduğu için daha rahat photoshop yaparsınız (renkleri daha canlı görürüsünüz yani) ve tasarımı diğerlerine göre çok daha güzel bence

Yazılım kodlama düşünüyorsanız pivot özelliği arkadaşın da dediği gibi işinizi görür asus veya aoc bakın ben asus alırdım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,837
Üyeler
192,048
Son üye
ekmek17.
Geri