Bu 5070'li sistem alınır mı ?

Sanrı

80+
Reaksiyon skoru
21
CUDA kullanacak işi olmadığı sürece 9070 xt yine mantıklı bence

9070xt güzel kart ama belki arkadaş render alma gibi oyun dışında işlerde yapıyor bu durumda 5070 daha iyi olmazmı?
Sadece oyun oynuyorum. AMD istemememin sebebi şu anda 6600 XT kullanıyorum ve işlemciden kaynaklanmayan bir dağboğaz sorunum var. GPU'nun genelde %50-60'ını kullanabiliyorum. %40'lara vs de düştüğü ve fps drop yaşadığım da oluyor ondan ötürü NVIDIA tarafına geçmek istedim

1766314509532.webp

sana dizdim. 2.800 lira ekran kartından cashback olacak. kasadaki psu çok daha kaliteli. ekran kartının 3x8 girişi var yine de bakmak için psu uyumundan emin olursun. 5600 x 5700 x arasında çok fark yok yükseltebilirsin yine de.
buraya bir ssd/soğutucu eklelyeceksin sadece çoğu karta 9 taksit de var. senin bilgisayarda takılı varsa onları da kullanabilirsin

Alıntıyı görüntüle
sana dizdim. 2.800 lira ekran kartından cashback olacak. kasadaki psu çok daha kaliteli. ekran kartının 3x8 girişi var yine de bakmak için psu uyumundan emin olursun. 5600 x 5700 x arasında çok fark yok yükseltebilirsin yine de.
buraya bir ssd/soğutucu eklelyeceksin sadece çoğu karta 9 taksit de var. senin bilgisayarda takılı varsa onları da kullanabilirsin
Eline sağlık hocam :)

Eline sağlık hocam :)
kuveyttürke 10 taksit veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu anakartta 2 m.2 slotu var

daha kaliteli parçaları daha uyguna alıyorsun, belki estetik olarak daha kötü görünür. ama bu zamanda estetik para etmez bence.
xaser'de kullandıkları ana kart da 520 imiş bu arada giriş modeli.

+ iade konusunda amazonda hiç sıkını yaşamazsın

ekran kartı satıcısının incehesap veya amazon olması lazım ona dikkat et, bendeki incehesap, kampanya adresi :

Son düzenleme:
kuveyttürke 10 taksit veriyor

bu anakartta 2 m.2 slotu var

daha kaliteli parçaları daha uyguna alıyorsun, belki estetik olarak daha kötü görünür. ama bu zamanda estetik para etmez bence.
xaser'de kullandıkları ana kart da 520 imiş bu arada giriş modeli.

+ iade konusunda amazonda hiç sıkını yaşamazsın
Bu konuya gelen arkadaslara guzel bir rehber olarak kalsın. Belki kasa toplamak isteyen olur 5070ti kalitesinde kasa toplanmış olarak bakabilirler. Ben ne kasa toplamak ile uğraşmak istemiyorum çünkü çok zahmetli bir süreç benim gibi çok bilgisi olmayan biri için.

Bana direkt toplanmış sıvı soğutmalı bir önerin olabilir mi ? 60-65 bandında, sen bu işlerden anlayan birine benziyorsun. Attığın linkteki sistemde pek marka model yazmadığından performans konusunda bir tık tereddütlüyüm. Hazır sistem olarak önerin olabilir mi ? Kasada da yakışıklı ve beyaz bildiğin olursa çok güzel olur.

Bu konuya gelen arkadaslara guzel bir rehber olarak kalsın. Belki kasa toplamak isteyen olur 5070ti kalitesinde kasa toplanmış olarak bakabilirler. Ben ne kasa toplamak ile uğraşmak istemiyorum çünkü çok zahmetli bir süreç benim gibi çok bilgisi olmayan biri için.

Bana direkt toplanmış sıvı soğutmalı bir önerin olabilir mi ? 60-65 bandında, sen bu işlerden anlayan birine benziyorsun. Attığın linkteki sistemde pek marka model yazmadığından performans konusunda bir tık tereddütlüyüm. Hazır sistem olarak önerin olabilir mi ? Kasada da yakışıklı ve beyaz bildiğin olursa çok güzel olur.
ya hazır sistemlerde en dandik ana kart neyse onu kakalıyorlar. ondan önermiyorum şahsen. inan sandığın kadar zor değil. ben 3 ay önce aldım ilk masaüstümü ben de korktuığumdan hazır söyledim. 60 civarına aldım bendekini(ramler daha uygundu o zaman) kasa ve PSU'su çöp. ana kartı kötü mesela. bir de 3 taksitle aldım, şimdiki kafam o zaman olsa aynı fiyata çok daha iyi sistem dizebilirdim. Aldıktan beri donanım işine bağlandım hoşuma gitti. internette o kadar fazla içerik var ki toplama konusunda hiç sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.

böyle toplu sistemleri iade etmek/ tamir etmek istesen 1 aya yakın zamanın gidiyor, mırın kırın ediyorlar stres yapıyorsun. bir de pazar yerinden aldığından araya hepsiburadayı v.s sokuyorlar hepten delleniyorsun.
bilgisayar ilk gerdi benim ekran kartını görmüyordu. 5-6 saat uğraştım sonunda bir şekilde gördü. kurulumu v.s hallettim sonra biostan ramleri yükselttim expo ile tak ana kart / RAMler yandı.
iadesiydi şeyiydi 1 ay sürdü düzeltip gelmesi yine aynı olay. 3-4 saa uğraştım ekran kartını görebilmek için. meğer ana kart pcie'si tam oturmadığından oluyormuş, gpu kilidi kırıldı çıkarırken ondan sonra düzeldi :D

içine koydukları ana kart b650m f modeli, tek m.2 slotlu. 100-200 lira farkla içine 2 m.2 slotu olan modellerden koyabilirlerdi. ona bile tenezzül etmemişler.

Son düzenleme:
mlerde en dandik ana kart neyse onu kakalıyorlar. ondan önermiyorum şahsen. inan sandığın kadar zor değil. ben 3 ay önce aldım ilk masaüstümü ben de korktuığumdan hazır söyledim. 60 civarına aldım bendekini(ramler daha uygundu o zam
Hocam baya uğraşmışsın gerçekten :D Belki ben de bu işe girerim bu hafta bitmeden. Değerli tavsiyelerin için çok teşekkürler :))

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,459
Üyeler
186,627
Son üye
TahaSarı
Geri