Neler Yeni

Çözüldü✓ Bu 64 gb çakma bellek ne olucak?

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,017
İsim
Emir
Flash bellek almıstım 64gb adatanın hepsiburada satıcısı üzerinden(şubat tarihi) aradan aylar geçti işim düştü ve belleğe dosya atarken gözüme çarptı bellek 32gb yazıyordu yanlış mı satın aldım diye kontrol ettim 64yazıyor üstünde ve satıcının ilanında da,satıcı hepsiburada olduğu için müşteri hizmetleri sadece geçiştiriyor yok aradan geçmiş iadesi olmaz ben zaten değişim istiyorum diyorum net cevap yok böyle bir şey yaşayan var mıdır hiç?

1703706828405.png
1703706833524.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Eren Dönmez
depodaki personel hiç bakmadan atmış kargo kutusuna

RivyalıGeraltt

80+ Bronze
Flash bellek almıstım 64gb adatanın hepsiburada satıcısı üzerinden(şubat tarihi) aradan aylar geçti işim düştü ve belleğe dosya atarken gözüme çarptı bellek 32gb yazıyordu yanlış mı satın aldım diye kontrol ettim 64yazıyor üstünde ve satıcının ilanında da,satıcı hepsiburada olduğu için müşteri hizmetleri sadece geçiştiriyor yok aradan geçmiş iadesi olmaz ben zaten değişim istiyorum diyorum net cevap yok böyle bir şey yaşayan var mıdır hiç?
flaşh belleğe cmd komut istemi ile format at https://www.technopat.net/sosyal/konu/cmd-ile-usb-formatlama.1450881/

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Eren Dönmez
bilgisayar yönetimi kısmından disk yönetimi kısmına gir bak bakalım orada gözüküyormu

RivyalıGeraltt

80+ Bronze
bu arada flash bellegın ustunde de 64gb yazıyor
hocam dediğim işlemi yap sen
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada flash bellegın ustunde de 64gb yazıyor
  • 1. Adım: CMD'yi açın.
  • 2. Adım: diskpart yazın.
  • 3. Adım: list disk yazın.
  • 4. Adım: USB diskinizi listede bulup select disk USB disk numarası.
  • 5. Adım: clean yazın.
  • 6. Adım: create partition primary yazın.
  • 7. Adım: format fs=fat32 quick yazın.
  • 8. Adım: assign yazın.
  • technopat

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,017
İsim
Emir
valla neyden hata veriyor bilmiyorum hocam ama flaşın 64 gb gözüküyor burda bi youtubdan video izleyerek dene birde
tamamdır hocam teşekkür ederim
Düzeltme:az göz gezdirdim attığın forumda ki yorumlara usbyi çıkar tak yaptım windows kendisi biçimlendirdi sağ olun iyi geceler şimdiden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,710
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom