Diyorum ki kaldırmaz o pc gta 5 i farklı bir yolla anlattım bunu o pc nin kaldırcağı oyunlar far cry 3 falan en fazlaNeden dalga geçiyorsunuz ?
Amacınız o değilse bile mesaj onu andırıyor.
Çözünürlük kaçta büyük ihtimalle 720Çok abarttınız. Gt210 ile bile oynanıyor. Ultra oynatmaz ama 30 40 fps low oynatır.
herşeyi olabildiğinde düşüğe alırsanız 20-30Fps oynatabilir belki.İşlemci: Intel Pentium E6500
Ekran Kartı: Msi GT 710 1Gb
Ram: 6gb
Bu sistem en düşük ayarlarda GTA 5 oynatır mı?
Zaten en başta da belirtmiştim en düşük ayarlar da diye ultra zaten imkansız da. Cevap için teşekkürler.Çok abarttınız. Gt210 ile bile oynanıyor. Ultra oynatmaz ama 30 40 fps low oynatır.
Olabilir. Yine de oynatmaz dememelisiniz. Kart iyi değil kabul ediyorum ancak Hiç kaldırmaz diyerek o arkadaşın üzülmesine yol açıyorsunuz.Diyorum ki kaldırmaz o pc gta 5 i farklı bir yolla anlattım bunu o pc nin kaldırcağı oyunlar far cry 3 falan en fazla
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çözünürlük kaçta büyük ihtimalle 720
ne deyim hocam yani kartı al ama elinde patlarsa ben karışmam mı deyim bu sefer hakka girmiş olurumOlabilir. Yine de oynatmaz dememelisiniz. Kart iyi değil kabul ediyorum ancak Hiç kaldırmaz diyerek o arkadaşın üzülmesine yol açıyorsunuz.
Ben arkadaşta kartın olduğunu düşünüyorum. Yoksa sıfır olarak kesinlikle alınmazne deyim hocam yani kartı al ama elinde patlarsa ben karışmam mı deyim bu sefer hakka girmiş olurum
şanslıysan gökyüzüne baktığında 5fps alırsınİşlemci: Intel Pentium E6500
Ekran Kartı: Msi GT 710 1Gb
Ram: 6gb
Bu sistem en düşük ayarlarda GTA 5 oynatır mı?
Edit: Yükledim, 720p düşükte dropsuz 20-30 fps oynatıyor, lakin arada arabayla hızlı gidince yol bir kaç saniye yüklenmiş olmuyor ama ama görev yöneticisinden önceliği yükseğe alınca bu sorunla da pek karşılaşmadım.
144x42 de demek istediniz sanırım400p'de 60FPS oynatabilir
Hayır
şanslıysan gökyüzüne baktığında 5fps alırsın
144x42 de demek istediniz sanırım
Edit diye belirttim orda400p'de 60FPS oynatabilir
nasıl ? ben bi saniye çok değişik şuan cidden inanmıyorumEdit diye belirttim orda
ama senin işlemcin ekran kartına darboğaz yapıyornasıl ? ben bi saniye çok değişik şuan cidden inanmıyorum
Yalan söylemiyorum. Zaten dediğim gibi 20-30 FPS civarıydı pozitif etkisi donmaların olmamasıydı. Hikayeyi bitirebildim.nasıl ? ben bi saniye çok değişik şuan cidden inanmıyorum
ama senin işlemcin ekran kartına darboğaz yapıyor