Hacışakirli zemzem
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,792
Çok sevdiğiniz birinin kalbinizi yarısı olarak gördüğünüz birini nasıl unutursunuz veya acısı nasıl geçer ?
Tab2 de bir yerden magnum 357mm alıp ağzına sokarak.Çok sevdiğiniz birinin kalbinizi yarısı olarak gördüğünüz birini nasıl unutursunuz veya acısı nasıl geçer ?
Büyük demiyorum ama gerçekten sevdin birini kaybettiğin zaman zor oluyor.Birinin sevdiğini unutma süresi 6 ay'dır siz bu acıya büyük diyorsanız...
Bulabilsem alır kafama dayar tetiği çekmeye çalışırdım ama yapmazdım.Tab2 de bir yerden magnum 357mm alıp ağzına sokarak.
Anne'nin terliğini annene at seni oklavayla dösün aşk acısı macısı kalmaz.Büyük demiyorum ama gerçekten sevdin birini kaybettiğin zaman zor oluyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bulabilsem alır kafama dayar tetiği çekmeye çalışırdım ama yapmazdım.
Babamın kafasına vursam daha garanti olur benceAnne'nin terliğini annene at seni oklavayla dösün aşk acısı macısı kalmaz.
Aklımdan çıkmadığı için unutamıyorumBen şarkı dinleyip unutabiliyorum.
Evde kedi besliyorsan uyurken kafasına 1mm su değdir bak bir şey kalıyormu.Babamın kafasına vursam daha garanti olur bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aklımdan çıkmadığı için unutamıyorum![]()
Kedi yok işte.Evde kedi besliyorsan uyurken kafasına 1mm su değdir bak bir şey kalıyormu.
Boş ver sokak kediside olur aaa aklıma geldi eve yavru bir kedi al sinir stres geçer vallaKedi yok işte.
Aile izin vermiyor işte yoksa çoktan bir kedim olurduBoş ver sokak kediside olur aaa aklıma geldi eve yavru bir kedi al sinir stres geçer valla![]()
kendini sürekli meşgul et bir şeylerle zaman geçtikçe unutuyorsun benim gibi sahile gidip gece 10 da aramaÇok sevdiğiniz birinin kalbinizi yarısı olarak gördüğünüz birini nasıl unutursunuz veya acısı nasıl geçer ?