Neler Yeni

Çözüldü✓ Bu adamın kıymetini bilin

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Hmm anladım, ok veya tamam yazan arkadaşlar gibi boş yapmayıp açıkladığın için teşekkür ederim, normalde burda daha ucuza gelirdi, neden böyle oldu acaba?
Ne demek, sistem kötü değil zaten 5400TL'ye şu an gayet de alınabilecek bir sistem. Fakat fiyatlar çok artmış 2 ay önce 5600xtli bu parçaların fiyatı buydu :(

IceWizard

80+
Ne demek, sistem kötü değil zaten 5400TL'ye şu an gayet de alınabilecek bir sistem. Fakat fiyatlar çok artmış 2 ay önce 5600xtli bu parçaların fiyatı buydu :(
Haklısın, ben bi an gaza geldim sanırım, burda birim olarak bakmanın da rahatlığıyla satıcılar daha pahalıya satıyor sanırım bazı şeyleri :)

Rammstein

80+ Silver
Hmm anladım, ok veya tamam yazan arkadaşlar gibi boş yapmayıp açıkladığın için teşekkür ederim, normalde burda daha ucuza gelirdi, neden böyle oldu acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ülke ekonomilerini karşılaştırmıyorum kardeşim, ekonomi sorumlusu Abdullah abi mi? Ekonominin sorumlusu baştakiler, onların yüzünden buraya gelmek zorunda kaldım ben, şu an Trde aç kalırdım heralde
Dostum ben öyle bir şey demedim, orda 600 tl'ye alıyormuş gibi düşüneceksin. Yine ucuza geliyor yani.

mustafak0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
Mustafa
Abdullah abinin çıkardığı sistemi gördüm, gerçekten helal olsun. O fiyata öyle bi sistem... Ben bu sene İngiltereye taşındım ve ben bile burda o sistemi toplamaya kalktığımda TL bazında çok daha pahalıya geliyor, şu anda burda toplayıp da daha ucuza gelmeyen tek sistem, muhteşem bi indirim yaptırmış sizin için, ben almak için baktım hemen ama yurtdışına gönderim yok İtopyada, @Abdullah Hacıgül abi gerçekten çok tebrik ederim, helal olsun sana, piyasadaki diğer kişilerden ziyade cebini değil gerçekten sadece takipçilerini düşünüyorsun, bunu görünce senin de küçükken bilgisayar alabilmek için çok uğraşlar verdiğini anlayabiliyoruz, şayet empati yapıyorsun, ben alamasam da takipçilerin adına sana çok teşekkür ederim, diyecek başka bir şey bulamıyorum, keşke yurtdışına da gönderim olsaydı, ben de aynı sistemin 3100'lüsünü toplicam mecbur hem de daha pahalıya geliyor, hüüüüüüüüüüğğ :cry:
ingilterede alıcağın sisteme tl bazında bakarsan zaten pahalıya gelir ? iyimisiniz

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir

IceWizard

80+

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
TL ye çevirmek mi böyle bir saçmalık görmedim burdaki 5300 TL orda 5300 dolar. Hadi iyi günler.

Courageux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Alperen
TL fiyatına niye çeviriyorsun İngiltere’de yaşıyorken?

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
Abdullah abinin çıkardığı sistemi gördüm, gerçekten helal olsun. O fiyata öyle bi sistem... Ben bu sene İngiltereye taşındım ve ben bile burda o sistemi toplamaya kalktığımda TL bazında çok daha pahalıya geliyor, şu anda burda toplayıp da daha ucuza gelmeyen tek sistem, muhteşem bi indirim yaptırmış sizin için, ben almak için baktım hemen ama yurtdışına gönderim yok İtopyada, @Abdullah Hacıgül abi gerçekten çok tebrik ederim, helal olsun sana, piyasadaki diğer kişilerden ziyade cebini değil gerçekten sadece takipçilerini düşünüyorsun, bunu görünce senin de küçükken bilgisayar alabilmek için çok uğraşlar verdiğini anlayabiliyoruz, şayet empati yapıyorsun, ben alamasam da takipçilerin adına sana çok teşekkür ederim, diyecek başka bir şey bulamıyorum, keşke yurtdışına da gönderim olsaydı, ben de aynı sistemin 3100'lüsünü toplicam mecbur hem de daha pahalıya geliyor, hüüüüüüüüüüğğ :cry:
abdullah abimizin kıymetini bilmesek sevmesek adamı forumda olmayız bence :D iyi adamdır tabii ki sistemi cok iyi @Abdullah Hacıgül

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Aga forumda kimsenin adamın değerini bilmediği falan yok gereksiz bir konu açmışsın

Mehmet Anıl

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,991
Üyeler
164,226
Son üye
apoairly
Top Bottom