Bundan daha iyidir değildir bilmem uygun bulan cebine ne uyuyosa onu alsın zaten ancak biz sürekli ama bu fiyata buda varmış diye malı öldürec3ksek ohooo arkası kesilmez onun ondan sonra çıkar brileride ama yurtdılında 30 dolar o 25 dolar vereyim sg kardeş diyen de çıkar bıraktım artık bu türden hesabı kitabı üstelik kanıtlar resimden kastınız nedir orada ürünü ekran kartına bağlayamayacağımı qnlar anlamaz çektiğim fotoğraf var zaten ürün kanlı canlı duruyor ha yine sıfır bu kutusunu açtık garantisi işliyo diye 2.5k koymadım kendim düşündüm ürün açılmış mı qçılmış 2.rldir kardeşim kullan kullanma fiyqt 2.eldir diyerek koydum sıfır kullanılmadı belşrtisi 2.el fiyatına sıfır cazibesi oluşsun diye2600e high power var bundan daha iyi. bu ikinci el olmasa bile ikinci el kabul edileceği için 2000e çok bir cazibesi olmuyor ama 3-5bile çok önemli olan adam alır belki. kendi görsellerini paketli olduğunu kanıtlar fotolar koyarsan daha hızlı satılır.
750wAdam sıfırdan ekonomik olsun diye 1950 tl lik ilana mı girmiş ben mi yanlış gördüm?
Kaç W olduğunu bilmiyorum da 2k ya iyi PSU lar var zaten....
Alıntıyı görüntüle