Neler Yeni

Bu adamlar çekilişle mi çıkıyor bana?

TumHam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
isim soyisim
engellemekten başka yapacak çok bir şey yok malesef.

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Musa Topçu
Pahalıdan koyacaksın ben öyle yapıyorum 1kya satıcaksam 1250tlye koyuyorum rtx 4090 ı 30kya koysan 25k olur mu diye sorar bunlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Onur Yücel
Ölücü çok memlekette , senden 10 a almak için gtünü yırtar. başkasına 60 dan aşşa vermez. Sonra da ticaret der buna ticari zeka kardesm.
Tüm galericiler müteahitler bu şekilde , bu tarz katma değer koymadan iş yapan adamlardan nefret ediyorum ve konuşmuyorum birisi bu tipse. Mutluyum huzurluyum herkese öneririm, bu tipler böyle böyle yıllar sonra para kazanır sonra kalkar size öğüt verirler kuş beyinleriyle :)

Tertemiz iphone 11 sattım geçen hafta , emsalleri 14-17 bandında ben 13 yazmışım 11 olmaz mı diyor hala

umtb

80+
sıfır aulaf75 e 575 lira vereyim temu fiyatı o diyen olmuştu 0 yorum varken sonra başka biri 1700 e alayım yazdı onu görünce 1900 vereyim dedi s*kt git a*** ver dediydim bazıları küfür hak ediyor

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Ahmet Berat
Adam sıfırdan ekonomik olsun diye 1950 tl lik ilana mı girmiş ben mi yanlış gördüm?
Kaç W olduğunu bilmiyorum da 2k ya iyi PSU lar var zaten....
excuse me WWTF.jpg

LutfuPasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Lütfü A
2600e high power var bundan daha iyi. bu ikinci el olmasa bile ikinci el kabul edileceği için 2000e çok bir cazibesi olmuyor ama 3-5bile çok önemli olan adam alır belki. kendi görsellerini paketli olduğunu kanıtlar fotolar koyarsan daha hızlı satılır.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,046
İsim
Batuhan Divrik
Bunlar yine iyi dolapta adamın teklifini kabul ediyoruz yazıyor soruyor. 2 gün sonra daha düşük teklif atıp abe bu fiyattan olmaz mı diyor. Bunlardan çok var. R5 5600X işlemcimi satmak için sahibindene koydum ilanlara baktım en ucuz 3250-3300 e vardı ben de 3k düz koyayım 100-200 kırar veririm dedim adam 3250 lik ilana 3000 bin olur mu diye sormuş bana geliyor 2500 olur mu diyor.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,552
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Sizde yine iyide fiyat veriyorlar. Bizim Baküde öylesine satılırsa satılır diye sizin şimdiki parayla 200 TL ye kulaklık koymuştum büyük kulaküstü kulaklık.

Kulaklık bataryası bozulmuştu büyük 1060 mah Nokia bataryası takmışım. 1 şarjla 1 hafta çalışıyor.

Neyse adam İlanı görmüş, hiç oralı da değil. Para bile teklif etmedi, Abii ne Olur telefon soğutucusuyla kafa kafaya değişelim mi?

Anında Güzelce Blokladım :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Soner Külcü
2600e high power var bundan daha iyi. bu ikinci el olmasa bile ikinci el kabul edileceği için 2000e çok bir cazibesi olmuyor ama 3-5bile çok önemli olan adam alır belki. kendi görsellerini paketli olduğunu kanıtlar fotolar koyarsan daha hızlı satılır.
Bundan daha iyidir değildir bilmem uygun bulan cebine ne uyuyosa onu alsın zaten ancak biz sürekli ama bu fiyata buda varmış diye malı öldürec3ksek ohooo arkası kesilmez onun ondan sonra çıkar brileride ama yurtdılında 30 dolar o 25 dolar vereyim sg kardeş diyen de çıkar bıraktım artık bu türden hesabı kitabı üstelik kanıtlar resimden kastınız nedir orada ürünü ekran kartına bağlayamayacağımı qnlar anlamaz çektiğim fotoğraf var zaten ürün kanlı canlı duruyor ha yine sıfır bu kutusunu açtık garantisi işliyo diye 2.5k koymadım kendim düşündüm ürün açılmış mı qçılmış 2.rldir kardeşim kullan kullanma fiyqt 2.eldir diyerek koydum sıfır kullanılmadı belşrtisi 2.el fiyatına sıfır cazibesi oluşsun diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adam sıfırdan ekonomik olsun diye 1950 tl lik ilana mı girmiş ben mi yanlış gördüm?
Kaç W olduğunu bilmiyorum da 2k ya iyi PSU lar var zaten....
Alıntıyı görüntüle
750w

Top Bottom