bu airsoft tabanca alınır mı?

RivyalıGeraltt

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
304
umarex glock 17 gen4 greengas alınır mı? bu airsoft tabanca 2 3 sarjör kullanmış sadece yanında nuprol tüp+greengaz+boncukları+harbi temizleme seti+hedef kağıtları+tabancı kılıfı 6300 get ile 6700 e gelir

bu oyuncaklara bu para değiyormu çünkü bu parada orta-alt seviye yivsiz tüfek alınıyor

bu oyuncaklara bu para değiyormu çünkü bu parada orta-alt seviye yivsiz tüfek alınıyor
evet alınıyorda tüfeği napıyım adamı vurcam bu hobi amaçlı alınıyor orjinal glock lisanslı model glock markanın tıpa tıp aynısı normal silahda alırım ama yanımda taşımam bunu taşırım ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla bi an aklıma esti başkan sence alınır mı?

evet alınıyorda tüfeği napıyım adamı vurcam bu hobi amaçlı alınıyor orjinal glock lisanslı model glock markanın tıpa tıp aynısı normal silahda alırım ama yanımda taşımam bunu taşırım ama

İcra yayı vs gerçek glock gibimi yoksa oyuncak gibimi ?

Paranız varsa alınmayacak şey yok ama en kötü de olsa yarı otomatik tüfeğin verdiği zevki hiçbiri vermiyor açık hava poligonda bulursanız çok iyi

glock falan boşver onu yeğen

IMG_1010.jpeg

Paranız varsa alınmayacak şey yok ama en kötü de olsa yarı otomatik tüfeğin verdiği zevki hiçbiri vermiyor açık hava poligonda bulursanız çok iyi
poligona git gel birde para ver falan hele birde türkiyede uğraşılacak şey değil bunu istediğin kırsalda çıkar hatta evin içinde bile sıkılır ben evdede çok sıktım tüfeğin her bir fişeğine verilecek parayla bunu 200kez ateşlersin

oyuncaktan kasıt nedir tabi tamamen gerçek silah gibi değil zaten amacıda o değil
hocam airsoft için başka hangi kavramı kullanabilirim ne önerirsiniz havalı tüfek,tabanca diyeceğim o da değil (yüksek çıkış hızına mühimmat ağırlığınada sahip değil)

alınabilir kalitesi güzel bir modeldir fiyatıda olması gerektiği gibi modeli beğendiyseniz alınabilir
sağol hocam ben beğendim glock modelinede ayrı bi ilgim var bu model çelik bilye atıyormu peki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,763
Üyeler
186,237
Son üye
Zaferagaa
Geri