Xevanior
80+
Dahası
Destekliyor.b460m intel destekliyo muymuş
Destekliyor.b460m intel destekliyo muymuş
ona baktım güzelde unutmusum demeyi çift kredi kartı ile alıcam bu sitede destegi yok malesefBunu önerebilirim.ULTIMA-10600KF/ INTEL I5-10600KF / ASUS DUAL RTX 2060 OC 6GB EVO / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
ULTIMA-10600KF oyuncu bilgisayarı INTEL i5 10400F ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Hocam Bence Yılbaşı İndirimini Bekle Sana Tavsiyem Ucuz Parça Olursa Kendın Toplarsın Bakdın Olmuyor Bu Kasayı Yıne Alırsın Kaçmıyor Yanisagolun daha ucuz bulamadım ben ama elinizde link varsa bakabilirim.
bekliyimde herkes 10100f falan istiyo yine düsük bişey yapıcak hem 1 ocaktan itibaren hazır sistemler dolar düsmesine ragmen indirimliydi denip fiyat artırıcaklar gibime geliyor.1 haftaya yeni sistem gelecek diyordu Abdullah, bence bekle
yılbaşı zaten geldi daha ne indirimi olucak bildiginiz varsa söyleyin lütfenHocam Bence Yılbaşı İndirimini Bekle Sana Tavsiyem Ucuz Parça Olursa Kendın Toplarsın Bakdın Olmuyor Bu Kasayı Yıne Alırsın Kaçmıyor Yani
Olduğu Gün İncehesap İtopya vs sıtelerde ındırım olabılır veya ınce hesapda gamıng gecelerı oluyor her cuma saat 22:00 ' da ordan bakabılrsnz ve abdullah abı yenı pc topluyor ona rahatlıkla guvenebılrsnbekliyimde herkes 10100f falan istiyo yine düsük bişey yapıcak hem 1 ocaktan itibaren hazır sistemler dolar düsmesine ragmen indirimliydi denip fiyat artırıcaklar gibime geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yılbaşı zaten geldi daha ne indirimi olucak bildiginiz varsa söyleyin lütfen
dm2 sistemini 10 kere alcakken site kitlendi bişey oldu alamadım. Simdi onu beklicem yine alamıcam bu da zamlanıcak, toplama desen uyumlu degil parca geldi gelmedi 3-4 hafta parca beklicem ucuza gelsin diye. Bu sistem şuan aşırı pahalı degil toplamadan daha ucuz, sadece parcalar deger mi yani saglam calısır mı 4-5 sene güzel oynatır mı derdim o.Olduğu Gün İncehesap İtopya vs sıtelerde ındırım olabılır veya ınce hesapda gamıng gecelerı oluyor her cuma saat 22:00 ' da ordan bakabılrsnz ve abdullah abı yenı PC topluyor ona rahatlıkla guvenebılrsn
bence ben olsam beklerdım kanka
dm 2 sıstemı ben aldım bro şuan arkamda duruyor bana sorucak olursan dedıgım gıbı abdullah abının o sıstemı bekle sıte kıtleme olayı bunda oldu oda bu pc de adam bedava ekran kartı verdı ondan dolayı yanı yenı cıkartıcagı sıstemde sıte cokmesı fılan olmaz zaten abdullah abı gucumun yarısını dm 2 sıstemde kullandım yenı sıstemde cok cok fıyat ındırımı beklemeyın dedı ama bro para senın kan senın damar senın ben sadece onerı yapıyorum kafana goredm2 sistemini 10 kere alcakken site kitlendi bişey oldu alamadım. Simdi onu beklicem yine alamıcam bu da zamlanıcak, toplama desen uyumlu degil parca geldi gelmedi 3-4 hafta parca beklicem ucuza gelsin diye. Bu sistem şuan aşırı pahalı degil toplamadan daha ucuz, sadece parcalar deger mi yani saglam calısır mı 4-5 sene güzel oynatır mı derdim o.
tekrar yazıyorum gamegaraj stok yok, gaming gen cift kart secenegi yok malesef onlar iptal bu sistemi yorumlar mısınızGamegarajdan da sistemlere bakabilirsin mümkünse 10400F. gaming.gen.tr'deki sistemde PSU ve RAM hariç iyi.
hayırlı olsun güle güle kullan. beklemesine beklerimde elimdekinin fiyat artarsa nabıcam ben zaten bütceyi aştım rtx olsun su olsun bu olsun bu iyice pahalı olursa bana kim yardım edicek aynı fiyata sistem toplama konusunda işin orasındayım malesef bu sistem bu para ederse alıcam.dm 2 sıstemı ben aldım bro şuan arkamda duruyor bana sorucak olursan dedıgım gıbı abdullah abının o sıstemı bekle sıte kıtleme olayı bunda oldu oda bu PC de adam bedava ekran kartı verdı ondan dolayı yanı yenı cıkartıcagı sıstemde sıte cokmesı fılan olmaz zaten abdullah abı gucumun yarısını dm 2 sıstemde kullandım yenı sıstemde cok cok fıyat ındırımı beklemeyın dedı ama bro para senın kan senın damar senın ben sadece onerı yapıyorum kafana gore
teşekkür ederim bro peki sen bilirsin şimdiden hayırlı olsuntekrar yazıyorum gamegaraj stok yok, gaming gen cift kart secenegi yok malesef onlar iptal bu sistemi yorumlar mısınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayırlı olsun güle güle kullan. beklemesine beklerimde elimdekinin fiyat artarsa nabıcam ben zaten bütceyi aştım rtx olsun su olsun bu olsun bu iyice pahalı olursa bana kim yardım edicek aynı fiyata sistem toplama konusunda işin orasındayım malesef bu sistem bu para ederse alıcam.
eğer beklersen abdullah abi bir sistem daha çıkaracakmış beklemezsen aşağıdakini alBunu önerebilirim.ULTIMA-10600KF/ INTEL I5-10600KF / ASUS DUAL RTX 2060 OC 6GB EVO / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
ULTIMA-10600KF oyuncu bilgisayarı INTEL i5 10400F ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Bunu önerebilirim.ULTIMA-10600KF/ INTEL I5-10600KF / ASUS DUAL RTX 2060 OC 6GB EVO / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
Tamamsinerji aşırı pahalı, itopyada çift kredi kartı yok, gamegarajda sagolsun bi tane rtx 2060 veya xr5600xt sstokta yok