Neler Yeni

Bu akşam sistem alıyorum bakar mısınız?

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
özgür şimşek

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Aras Şimşek
sagolun daha ucuz bulamadım ben ama elinizde link varsa bakabilirim.
Hocam Bence Yılbaşı İndirimini Bekle Sana Tavsiyem Ucuz Parça Olursa Kendın Toplarsın Bakdın Olmuyor Bu Kasayı Yıne Alırsın Kaçmıyor Yani :)

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
özgür şimşek
1 haftaya yeni sistem gelecek diyordu Abdullah, bence bekle
bekliyimde herkes 10100f falan istiyo yine düsük bişey yapıcak hem 1 ocaktan itibaren hazır sistemler dolar düsmesine ragmen indirimliydi denip fiyat artırıcaklar gibime geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Bence Yılbaşı İndirimini Bekle Sana Tavsiyem Ucuz Parça Olursa Kendın Toplarsın Bakdın Olmuyor Bu Kasayı Yıne Alırsın Kaçmıyor Yani :)
yılbaşı zaten geldi daha ne indirimi olucak bildiginiz varsa söyleyin lütfen

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Aras Şimşek
bekliyimde herkes 10100f falan istiyo yine düsük bişey yapıcak hem 1 ocaktan itibaren hazır sistemler dolar düsmesine ragmen indirimliydi denip fiyat artırıcaklar gibime geliyor.

yılbaşı zaten geldi daha ne indirimi olucak bildiginiz varsa söyleyin lütfen
Olduğu Gün İncehesap İtopya vs sıtelerde ındırım olabılır veya ınce hesapda gamıng gecelerı oluyor her cuma saat 22:00 ' da ordan bakabılrsnz ve abdullah abı yenı pc topluyor ona rahatlıkla guvenebılrsn

bence ben olsam beklerdım kanka

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
özgür şimşek
Olduğu Gün İncehesap İtopya vs sıtelerde ındırım olabılır veya ınce hesapda gamıng gecelerı oluyor her cuma saat 22:00 ' da ordan bakabılrsnz ve abdullah abı yenı PC topluyor ona rahatlıkla guvenebılrsn

bence ben olsam beklerdım kanka
dm2 sistemini 10 kere alcakken site kitlendi bişey oldu alamadım. Simdi onu beklicem yine alamıcam bu da zamlanıcak, toplama desen uyumlu degil parca geldi gelmedi 3-4 hafta parca beklicem ucuza gelsin diye. Bu sistem şuan aşırı pahalı degil toplamadan daha ucuz, sadece parcalar deger mi yani saglam calısır mı 4-5 sene güzel oynatır mı derdim o.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Gamegarajdan da sistemlere bakabilirsin mümkünse 10400F. gaming.gen.tr'deki sistemde PSU ve RAM hariç iyi.

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Aras Şimşek
dm2 sistemini 10 kere alcakken site kitlendi bişey oldu alamadım. Simdi onu beklicem yine alamıcam bu da zamlanıcak, toplama desen uyumlu degil parca geldi gelmedi 3-4 hafta parca beklicem ucuza gelsin diye. Bu sistem şuan aşırı pahalı degil toplamadan daha ucuz, sadece parcalar deger mi yani saglam calısır mı 4-5 sene güzel oynatır mı derdim o.
dm 2 sıstemı ben aldım bro şuan arkamda duruyor bana sorucak olursan dedıgım gıbı abdullah abının o sıstemı bekle sıte kıtleme olayı bunda oldu oda bu pc de adam bedava ekran kartı verdı ondan dolayı yanı yenı cıkartıcagı sıstemde sıte cokmesı fılan olmaz zaten abdullah abı gucumun yarısını dm 2 sıstemde kullandım yenı sıstemde cok cok fıyat ındırımı beklemeyın dedı ama bro para senın kan senın damar senın ben sadece onerı yapıyorum kafana gore :)

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
özgür şimşek
Gamegarajdan da sistemlere bakabilirsin mümkünse 10400F. gaming.gen.tr'deki sistemde PSU ve RAM hariç iyi.
tekrar yazıyorum gamegaraj stok yok, gaming gen cift kart secenegi yok malesef onlar iptal bu sistemi yorumlar mısınız

dm 2 sıstemı ben aldım bro şuan arkamda duruyor bana sorucak olursan dedıgım gıbı abdullah abının o sıstemı bekle sıte kıtleme olayı bunda oldu oda bu PC de adam bedava ekran kartı verdı ondan dolayı yanı yenı cıkartıcagı sıstemde sıte cokmesı fılan olmaz zaten abdullah abı gucumun yarısını dm 2 sıstemde kullandım yenı sıstemde cok cok fıyat ındırımı beklemeyın dedı ama bro para senın kan senın damar senın ben sadece onerı yapıyorum kafana gore :)
hayırlı olsun güle güle kullan. beklemesine beklerimde elimdekinin fiyat artarsa nabıcam ben zaten bütceyi aştım rtx olsun su olsun bu olsun bu iyice pahalı olursa bana kim yardım edicek aynı fiyata sistem toplama konusunda işin orasındayım malesef bu sistem bu para ederse alıcam.

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Aras Şimşek
tekrar yazıyorum gamegaraj stok yok, gaming gen cift kart secenegi yok malesef onlar iptal bu sistemi yorumlar mısınız

hayırlı olsun güle güle kullan. beklemesine beklerimde elimdekinin fiyat artarsa nabıcam ben zaten bütceyi aştım rtx olsun su olsun bu olsun bu iyice pahalı olursa bana kim yardım edicek aynı fiyata sistem toplama konusunda işin orasındayım malesef bu sistem bu para ederse alıcam.
teşekkür ederim bro peki sen bilirsin şimdiden hayırlı olsun :)

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Bunu önerebilirim.
eğer beklersen abdullah abi bir sistem daha çıkaracakmış beklemezsen aşağıdakini al
Bunu önerebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,304
Üyeler
161,981
Son üye
kurul_67
Top Bottom