emreBeoa 80+ Platinum Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 11,606 Dahası Reaksiyon skoru 5,357 İsim Emre siyah 20 Temmuz 2023 #14 garantisi kutusu falan var mı bari hocam
FatihKS 80+ Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 404 Dahası Reaksiyon skoru 66 İsim Fatih Karakış 20 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 emreBeoa yazmış: garantisi kutusu falan var mı bari hocam Devamı için tıklayın... Garantisi yok hocam ama sorunu yoksa okeyim ben şuan sistemde aşırı darboğaz oluyor çünkü artık dayanamadım
emreBeoa yazmış: garantisi kutusu falan var mı bari hocam Devamı için tıklayın... Garantisi yok hocam ama sorunu yoksa okeyim ben şuan sistemde aşırı darboğaz oluyor çünkü artık dayanamadım
emreBeoa 80+ Platinum Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 11,606 Dahası Reaksiyon skoru 5,357 İsim Emre siyah 20 Temmuz 2023 #16 FatihKS yazmış: Garantisi yok hocam ama sorunu yoksa okeyim ben şuan sistemde aşırı darboğaz oluyor çünkü artık dayanamadım Devamı için tıklayın... para değerli hocam keşke almadan konu açsaydınız
FatihKS yazmış: Garantisi yok hocam ama sorunu yoksa okeyim ben şuan sistemde aşırı darboğaz oluyor çünkü artık dayanamadım Devamı için tıklayın... para değerli hocam keşke almadan konu açsaydınız
FatihKS 80+ Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 404 Dahası Reaksiyon skoru 66 İsim Fatih Karakış 20 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #17 emreBeoa yazmış: para değerli hocam keşke almadan konu açsaydınız Devamı için tıklayın... Hocam iptal edebilirim hala ama ram ve işlemci yı aldım nasıl test edeceğim geldiği zaman Mesaj otomatik birleştirildi: 20 Temmuz 2023 FatihKS yazmış: Hocam iptal edebilirim hala ama ram ve işlemci yı aldım nasıl test edeceğim geldiği zaman Devamı için tıklayın... @emreBeoa
emreBeoa yazmış: para değerli hocam keşke almadan konu açsaydınız Devamı için tıklayın... Hocam iptal edebilirim hala ama ram ve işlemci yı aldım nasıl test edeceğim geldiği zaman Mesaj otomatik birleştirildi: 20 Temmuz 2023 FatihKS yazmış: Hocam iptal edebilirim hala ama ram ve işlemci yı aldım nasıl test edeceğim geldiği zaman Devamı için tıklayın... @emreBeoa
emreBeoa 80+ Platinum Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 11,606 Dahası Reaksiyon skoru 5,357 İsim Emre siyah 20 Temmuz 2023 #18 ram slotlarını sata slotlarını tek tek deneyin Mesaj otomatik birleştirildi: 20 Temmuz 2023 ekran kartını her şeyi tek tek deneyin hocam işte
ram slotlarını sata slotlarını tek tek deneyin Mesaj otomatik birleştirildi: 20 Temmuz 2023 ekran kartını her şeyi tek tek deneyin hocam işte