5600 aşşağısı alma. profilimdeki sistemle valorantta en az 300 fps alıyorum 400 450 arası normalde. GTA5 Metro vs deoynayabiliyorum. Kartı 3060 la falaan degıstırmeyı duusnuyorum o zaman cs de de 150 den yukarı fps alırrım .d
hocam şuanki sistemimde zaten çoğu oyunda 60fps veriyor ondan yana sıkıntı yok fakat hem windows desteğinden dolayı hemde 4430s in belirli oyunlarda drop yetersiz kalmasından dolayı değiştireceğim özellikle fortnite ta beni bezdirdi
hocam şuanki sistemimde zaten çoğu oyunda 60fps veriyor ondan yana sıkıntı yok fakat hem windows desteğinden dolayı hemde 4430s in belirli oyunlarda drop yetersiz kalmasından dolayı değiştireceğim özellikle fortnite ta beni bezdirdi
Arkadaşta ı5 4590 8 ram 470 4gb var. Valoda r5 2600x 8 ram 1060 6gb olan arktan daha fazla fps alıyor. Drop yeme sorunu da işlemciden ekran kartından yapmaz en başta. Disklere ram miktarına vs bakacaksın ki sen sistemi zaten 8 4 kullanıyorsun ve bu çokta sağlıklı çalıştırmıyor. 8 8 olsa ramler daha stabil çalılşırç Bunun dışında kullandığın disk artık sağlık ya da performans açısından gg olmuş olabilir. Windows desteğine gelecek olursak windows 7 de desteği kesildi ama insanlar 4-5 yıl daha kullanıp utana sıkıla win10 a geçtiler. Wİindows 10 desteği bitecek demek kökten kurutacak değil. iPhone 7 desteği kesileli yüz yıllar oldu ama batarya harici hala güzel. 10XX serisinin desteğini keseceğim artık dedi nvidia hala farkeden bir şey yok. Yane çokta para harcamaya mane olmaya gerek yok. Lise 1 olduğunu farzediyorum 3-4 yıl daha I7 4790 yanına 1060 ya da 70 ya da 1660ti s gibi kartlar koy bak yoluna ki senden 590 var zaten imzanda gördüğüm kadarıyla. Yine seni idare eder. He diyorsan ki akademik anlamda sıkıntım yok okumaycam zaten git o zaman yazın topla kısıtlı imkanla kasa toplanmıyor. Hiç bir şey beklediğin gibi olmuyor ya da sistemim olsun dfiye olmayacak parçalara olmadık paralar veriyorsun. Uzun lafın kısası sonu gelene kadar kullan. Ekonomik refaha erişince de topla yenisini.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lise muhabbetinin çokomellisi 3 4 yıla üniye gitcen zaten satacan sonra topla olcaktı orayı kaçırmışım. B12 tümden olmadığı için :d