Öneri Bu Anakartı önerir misiniz??

Kaan ÇABUK

Cezalı
80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
20,259

Cevaplarınızı bekliyorum :)
Birde yanlış duymadıysam ARGB desteği varmış doğrumu?

Öbür sorularım;
1)Kaç tane RGB Yuvası var?
2)Kaç tane Kasa fanı yuvası var?

Son düzenleme:
Güncel!

Tomahawk Max pek önermem bios açılışı uzun, USB girişlerinde problem çıkabiliyor, bios ekranında fare oku çok yavaş hareket ediyor. Bunun gibi şeyler...

Arkadaş istediğin bilgileri paylaşmış, Dilersen B450 lerde sağlam bir kart önerebilirim kampanyada TUF B450-PRO GAMING modeli. Aynı adetlerdeki girişler bu karttada mevcut.

gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/asus-am4-b450-ddr4-gaming-tuf-b450-pro-gaming-6x-sata-2x-m2-sata-amd-ryzen-graphics-5x-pcie_pdp_510271750

Tomahawk modelide iyi ama tuf 450-pro daha iyi aynı fiyatlardaysa kesinlikle tufu al.

Tomahawk Max pek önermem bios açılışı uzun, USB girişlerinde problem çıkabiliyor, bios ekranında fare oku çok yavaş hareket ediyor. Bunun gibi şeyler...
B450 çipsetinde güç bileşenleri bakımından tüm markalar arasında en iyi anakarttır kendisi. Bu diğer söylediğiniz problemlerin kaynağı varsa verir misiniz? Sürekli önerdiğim bir kart çünkü. Bir sorunu varsa bilmek isterim.

Bu anakart iyi mi? peki?
MSI B450 GAMING PRO CARBON

Gigabyte X570 Gaming X alırdım ama Gigabyte anakartta çok istemiyorum açıkçası. Birde bana Wireless lazım olduğu için. USB Wirelesslarada güvenmiyorum.

Bu arada 2 tane M.2 takacağım.

B450 çipsetinde güç bileşenleri bakımından tüm markalar arasında en iyi anakarttır kendisi. Bu diğer söylediğiniz problemlerin kaynağı varsa verir misiniz? Sürekli önerdiğim bir kart çünkü. Bir sorunu varsa bilmek isterim.
Ben de bu sorunlar var, bunun gibi sorunlar yaşayanlar diğer forumlarda da var, Kimi yeni bios güncellemesi bekliyor kimisi böylece kabulleniyor.
Sistemi toplayalı 2 ay kadar oldu Tomahawk'ı tercihim VRM ve Mosfetlerinden dolayıdır o konuda çok iyi bir anakart hakkını yememek lazım.
Kullandığıma çok da pişman değilim ama bir Asus anakart tercih etmeliymişim diye düşünüyorum (:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,581
Üyeler
187,213
Son üye
LordJosephs
Geri