Değilim.Hocam yanıtınız için teşekkürler. 8 olduğundan eminmisiniz?
IPX41-D3 PEGATRON ANAKARTAlıntıyı görüntüle
Beyler bu anakartın max. Ram desteği kaç gb? Resmi web sitesi yok. Bazı web sitelerde 8gb max 4gb max 16gb max yazdıklarını gördüm. Bilen varsa dönüş yaparsa sevinirim. İyi günler.
Anakart pegatron İpx41-d3
Bu sayfaya baktim hocam yabancı kaynaklı bir web sitede ise 4 gb yazıyor kafam karıştı. Hangisi doğru belli değil.IPX41-D3 PEGATRON ANAKART
Marka : pegatron
Chipset : ıpx41 d3
İşlemci Desteği : LGA775
Ram Desteği : 2 Adet DDR3 ram dessteği 8gb
OnBoard VGA: Evet
OnBoard Ses: Evet
OnBoard Ethernet: Evet
Sata Port : 2 Adet Sata2
Alıntıyı görüntüle
Beyler bu anakartın max. Ram desteği kaç gb? Resmi web sitesi yok. Bazı web sitelerde 8gb max 4gb max 16gb max yazdıklarını gördüm. Bilen varsa dönüş yaparsa sevinirim. İyi günler.
tafsiyem anakartı değiştirmen 8 gb ram çıkarsan bile performans artışı fazla olmazAlıntıyı görüntüle
NedemekTeşekkürler yanıtınız için.
X5460 ve rx 580 ? Dar boğaz olmadan çalışıyor?tafsiyem anakartı değiştirmen 8 gb ram çıkarsan bile performans artışı fazla olmaz
Evet hocam modlu x5460 alirsaniz modlu bios atarak kullanırsınızO işlemci bu anakarta oluyormu?