Yardım Bu Anakartlardan Hangisi Daha İyi

Anakarta fazladan vereceğin 200 TL'yi başka parçaları yükseltmek için kullanabilirsin.
buda mantıklı bir seçim fakat ilerde ne olacağını bilemeyiz o yuzden iyi bir anakart almak mantıklı bir seçim olabilr sonuçta anakart cok fazla değiştirilen bir parça değil

B550 çipset olarak daha iyi de o modelinin B450 den çok farkı yok VRM vs olarak.
evet çok farkı yok belki ilerde çok daha iyi parçalar almak isterse önü açılması için önerdim yoksa tabii ki ucuzu almak en mantıklısı

evet çok farkı yok belki ilerde çok daha iyi parçalar almak isterse önü açılması için önerdim yoksa tabii ki ucuzu almak en mantıklısı
Şimdi ya da ilerde PCI 4.0 SSD veya ekran kartı takacaksa B550 tercih edilebilir ama ilerde R7 5800X falan taksa ikisi de VRM olarak yetersiz kalacak zaten.

Şimdi ya da ilerde PCI 4.0 SSD veya ekran kartı takacaksa B550 tercih edilebilir ama ilerde R7 5800X falan taksa ikisi de VRM olarak yetersiz kalacak zaten.
bu anakarta zaten 5800x takmak saçma :D 5600x için söylemiştim sonuçta en ulaşılabiliri o

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,243
Üyeler
192,659
Son üye
Kneuw
Geri