Skyline R34
80+ Bronze
Bırak hocam geçen parası ve pc si olan kşiye series x al diyorduMarka değil model .
Bırak hocam geçen parası ve pc si olan kşiye series x al diyorduMarka değil model .
Ramler çok pahalı olmuş.Sonradan ekran kartı alacağım ryzen 5 3400gli bi sistem dizdim ssd samsung evo 970 yapabilirim ama arkadaşım bunu kullanıyor sıkıntı yok al diyo başka değiştirmeyi düşünmüyorum nasıl iyi midir ?
Okuma yazman da mı yok, FİYAT için dedim rog un daha iyi olduğunu zaten biliyorumROG la S2H karşılaştıralamaz.
Gereksiz pahalı boşa para verme demişsin.Boşa para değil işte.Tabi aynı fiyata B550 seçilebilir.Okuma yazman da mı yok, FİYAT için dedim rog un daha iyi olduğunu zaten biliyorum
Arkadaş apu topluyor diye dedim 550 veya 450 alsa ekran kartına para ayırır aldığı anakart üst sekmentGereksiz pahalı boşa para verme demişsin.Boşa para değil işte.Tabi aynı fiyata B550 seçilebilir.
Pek apu gibi gözükmüyordu ilerde işlemciyi değiştirecek diye düşünmüştüm.Apu sistemde zaten warcry kasa mantıksız.O açıdan haklısın.Arkadaş apu topluyor diye dedim 550 veya 450 alsa ekran kartına para ayırır aldığı anakart üst sekment
o anakart üst segment falan değil ve kazık iyi olmayan bir anakart çoğu kişi de tercih etmiyor onu zatenArkadaş apu topluyor diye dedim 550 veya 450 alsa ekran kartına para ayırır aldığı anakart üst sekment
Ben burayı toparlayamam.o kadar adam konuşmuş sen neden etiketlenmedin anlamadım @Apu Mühendisi