Saintes Maries
80+ Bronze
allah izin verirse ayın 21'i gibi tatile gidiyorum. budget üzerinden 1 günlük araç kiralayacağım. 1 günlük kiralama için
Opel Insignia
halbuki aracın görsellerinde içi oldukça ferah gelmişti bana. görüşün için sağol.408in içi beni boğuyor ya
Amortisörleri yumuşak konforda tatmin ederAralarında en rahatı passat. Uzun yol gideceksin passat öneririm 3ünü de kullandım.
araçların günlük fiyatı budget üzerinde 2.623 lira. ancak istanbuldan alıp mersinde bırakacağım için 3.540 lira tek yön ücreti alıyor.O araçlarla günlük kaç para acaba merak ettim
araçların detaylı özellikleri yazmıyor. bugün netleştirip arayacağım firmayı.1.6tdi ise passat yormaz 190-200 sabit gidersin hocam ort yakıt 5 ten düşüyor gaza basma durumuna bağlı olarak
km aşımında km başına 1.2 lira kesiyorlarmış. 900 kilometre için 400 kilometre aşımında 480 lira para yapıyor. benim için makul fiyat. ancak bugün firmayla iletişime geçeceğim. belki 900 kilometre için daha uygun fiyat verirler.1 günde 900km yol yapacaksan, km paketi almazsan km'den senden ekstra paket isterler. Araçların hepsi iyi, yakıt ve paketleri önemli.
passat kiralayacağım sanırım. yardımcı olan herkese teşekkür ederim.İnsignia da güzel ama yüksek hızlarda rüzgar sesini çok alıyor bence ya yeni modeli deneyimlemedim ama 1.6 180 lik vardı inanılmaz rüzgar sesi alıyordu