Neler Yeni

Bu ay sonu TurkNete geçiş yapacağım yardımcı olur musunuz?

Beyza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Beyza
Şuanda Turk Telekom abonesiyim fakat çok sorun yaşadığımızdan dolayı farklı bir hatta geçiş yapacağız DonanımArşivinin TurkNet videosunu da izledim ama emin olamıyorum tam olarak sizce TurkNet mi yoksa önerdiğiniz başka bir internet servisi var mı?

Emre Baş

80+ Gold
Türknet kullanıyorum tahaüdsüz memnunum sitesinden ne kadar hız alabileceği kontrol edebilirsin

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
sorun neyden kaynaklı Türk Telekom ile hizmet kalitesi veya internet kopma vs ?

Beyza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Beyza
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sorun neyden kaynaklı Türk Telekom ile hizmet kalitesi veya internet kopma vs ?
bir dönem her ay başı müşteri hizmetlerini aramak zorunda kalıyorduk birden internetimiz kesiliyordu taahhütün bitmesini bekliyordum bu ay bitiyor daha memnun kalacağım bir internete geçmek istiyordum bundan dolayı

HSENX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Hüseyin ŞEN
milenicom da alt yapın desteklerse 100 mbps verıyor bu firmayıda düşüne bilirsiniz hocam

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Türk net alt yapın varsa geçebilirsin yoksa uğraşma derim alt yapın yoksa millenicom öneririm

Tynxmega

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Emre can
Şuanda Turk Telekom abonesiyim fakat çok sorun yaşadığımızdan dolayı farklı bir hatta geçiş yapacağız DonanımArşivinin TurkNet videosunu da izledim ama emin olamıyorum tam olarak sizce TurkNet mi yoksa önerdiğiniz başka bir internet servisi var mı?

Selam Beyza ben kendim türk telekom ve türkcelde çalışıyorum şu anda ve bu şikayetten bize gelenler çok fazla ben kendimde bunların içindeyim eğer imkanın varsa hem hızlarına hemde fiyatlarına bakarak söylüyorum kaçırma derim 😊

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
bir dönem her ay başı müşteri hizmetlerini aramak zorunda kalıyorduk birden internetimiz kesiliyordu taahhütün bitmesini bekliyordum bu ay bitiyor daha memnun kalacağım bir internete geçmek istiyordum bundan dolayı
şimdi şöyle millenicom ve Türknet gibi iss ler Türk Telekom un alt yapısını kullanarak hizmet verirler şuan yaşadığın sorunlar Türknet e geçtiğinde kesin olarak çözülemeyebilir

Beyza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Beyza
Türk net alt yapın varsa geçebilirsin yoksa uğraşma derim alt yapın yoksa millenicom öneririm
TurkNetin sitesine baktığımda 35-50 mbps arasında hız verebileceğini söylemişti henüz araştırmadayım daha iyi bir altyapıya sahip olduğum hat var mı diye millenicoma bakacağım şimdi

Tynxmega

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Emre can
Eğer alt yapın yoksa milennicom AA geçmeni öneririm zaten varsa turkneti yapıştır geç

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
Selam Beyza ben kendim türk telekom ve türkcelde çalışıyorum şu anda ve bu şikayetten bize gelenler çok fazla ben kendimde bunların içindeyim eğer imkanın varsa hem hızlarına hemde fiyatlarına bakarak söylüyorum kaçırma derim 😊
taahhüt cayma bedelleri neden bu kadar fazla ya :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,159
Üyeler
165,293
Son üye
koral01
Top Bottom