Emre Baş
80+ Gold
Hayır ama suan virüsten dolayı yaşayabilirsinbaşta interneti bağlamaya gelirken çok sıkıntı yaşadınız mı
Hayır ama suan virüsten dolayı yaşayabilirsinbaşta interneti bağlamaya gelirken çok sıkıntı yaşadınız mı
Şuanda Turk Telekom abonesiyim fakat çok sorun yaşadığımızdan dolayı farklı bir hatta geçiş yapacağız DonanımArşivinin TurkNet videosunu da izledim ama emin olamıyorum tam olarak sizce TurkNet mi yoksa önerdiğiniz başka bir internet servisi var mı?
Araştırma aşamasındayım henüz gerçekten iyi bir şey bulabilirsem neden olmasın yardımınzı için teşekkürler ^^Selam Beyza ben kendim türk telekom ve türkcelde çalışıyorum şu anda ve bu şikayetten bize gelenler çok fazla ben kendimde bunların içindeyim eğer imkanın varsa hem hızlarına hemde fiyatlarına bakarak söylüyorum kaçırma derim
Millenicom alt yapısı gayet iyi bende 100 mbps lik paket var minimum 95 mbps görüyorum gayet iyi bakabilirsinTurkNetin sitesine baktığımda 35-50 mbps arasında hız verebileceğini söylemişti henüz araştırmadayım daha iyi bir altyapıya sahip olduğum hat var mı diye millenicoma bakacağım şimdi
En azından daha iyi olabileceğini düşünüyorum şimdiki durum gerçekten çok kötü çünkü ödeme yaptıktan sonraki gün internetimiz kesilmişti bir kereisinde en azından bu kadar uç olaylardan kaçınmaya çalışıyorumşimdi şöyle millenicom ve Türknet gibi iss ler Türk Telekom un alt yapısını kullanarak hizmet verirler şuan yaşadığın sorunlar Türknet e geçtiğinde kesin olarak çözülemeyebilir
ben görüşüm hali hazırda internetinizde çok sorun oluyor belliki Türknet de canlı destek yok mobile uygulamadan arıza kaydı bırakmak lazım ufak bi sorun için bir kaç gün bekleyenilirsiniz millenicom sizin için daha iyi olucaktir fiyat lar iyi ve 7/24 canlı desteği mevcutEn azından daha iyi olabileceğini düşünüyorum şimdiki durum gerçekten çok kötü çünkü ödeme yaptıktan sonraki gün internetimiz kesilmişti bir kereisinde en azından bu kadar uç olaylardan kaçınmaya çalışıyorum
anladım teşekkürlerHayır ama suan virüsten dolayı yaşayabilirsin
ona da baktım ikisinden birini seçeceğim ben de teşekkür ederimben görüşüm hali hazırda internetinizde çok sorun oluyor belliki Türknet de canlı destek yok mobile uygulamadan arıza kaydı bırakmak lazım ufak bi sorun için bir kaç gün bekleyenilirsiniz millenicom sizin için daha iyi olucaktir fiyat lar iyi ve 7/24 canlı desteği mevcut
teşekkür ederim onu ya da turkneti seçeceğimMillenicom alt yapısı gayet iyi bende 100 mbps lik paket var minimum 95 mbps görüyorum gayet iyi bakabilirsin
teşekkür ederim yardımınız için baktım orayaBuradan alabileceğin maksimum hıza bak türknet'in yapa altyapısı varsa eğer geçebilirsin.İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
İnternet altyapı sorgulama ve fiber altyapı sorgulama için bu sayfaya göz atın! Telefon numaranız veya adresiniz ile hızlı ve kolayca altyapı sorgulayın!turk.net