Neler Yeni

Bu ay sonu TurkNete geçiş yapacağım yardımcı olur musunuz?

Xianpw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Yusuf Karaca
Şuanda Turk Telekom abonesiyim fakat çok sorun yaşadığımızdan dolayı farklı bir hatta geçiş yapacağız DonanımArşivinin TurkNet videosunu da izledim ama emin olamıyorum tam olarak sizce TurkNet mi yoksa önerdiğiniz başka bir internet servisi var mı?
Buradan alabileceğin maksimum hıza bak türknet'in yapa altyapısı varsa eğer geçebilirsin.

Beyza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Beyza
Selam Beyza ben kendim türk telekom ve türkcelde çalışıyorum şu anda ve bu şikayetten bize gelenler çok fazla ben kendimde bunların içindeyim eğer imkanın varsa hem hızlarına hemde fiyatlarına bakarak söylüyorum kaçırma derim 😊
Araştırma aşamasındayım henüz gerçekten iyi bir şey bulabilirsem neden olmasın yardımınzı için teşekkürler ^^

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
TurkNetin sitesine baktığımda 35-50 mbps arasında hız verebileceğini söylemişti henüz araştırmadayım daha iyi bir altyapıya sahip olduğum hat var mı diye millenicoma bakacağım şimdi
Millenicom alt yapısı gayet iyi bende 100 mbps lik paket var minimum 95 mbps görüyorum gayet iyi bakabilirsin

Beyza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Beyza
şimdi şöyle millenicom ve Türknet gibi iss ler Türk Telekom un alt yapısını kullanarak hizmet verirler şuan yaşadığın sorunlar Türknet e geçtiğinde kesin olarak çözülemeyebilir
En azından daha iyi olabileceğini düşünüyorum şimdiki durum gerçekten çok kötü çünkü ödeme yaptıktan sonraki gün internetimiz kesilmişti bir kereisinde en azından bu kadar uç olaylardan kaçınmaya çalışıyorum

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
En azından daha iyi olabileceğini düşünüyorum şimdiki durum gerçekten çok kötü çünkü ödeme yaptıktan sonraki gün internetimiz kesilmişti bir kereisinde en azından bu kadar uç olaylardan kaçınmaya çalışıyorum
ben görüşüm hali hazırda internetinizde çok sorun oluyor belliki Türknet de canlı destek yok mobile uygulamadan arıza kaydı bırakmak lazım ufak bi sorun için bir kaç gün bekleyenilirsiniz millenicom sizin için daha iyi olucaktir fiyat lar iyi ve 7/24 canlı desteği mevcut

Beyza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Beyza
Hayır ama suan virüsten dolayı yaşayabilirsin
anladım teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben görüşüm hali hazırda internetinizde çok sorun oluyor belliki Türknet de canlı destek yok mobile uygulamadan arıza kaydı bırakmak lazım ufak bi sorun için bir kaç gün bekleyenilirsiniz millenicom sizin için daha iyi olucaktir fiyat lar iyi ve 7/24 canlı desteği mevcut
ona da baktım ikisinden birini seçeceğim ben de teşekkür ederim

Millenicom alt yapısı gayet iyi bende 100 mbps lik paket var minimum 95 mbps görüyorum gayet iyi bakabilirsin
teşekkür ederim onu ya da turkneti seçeceğim

Buradan alabileceğin maksimum hıza bak türknet'in yapa altyapısı varsa eğer geçebilirsin.
teşekkür ederim yardımınız için baktım oraya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,229
Üyeler
165,308
Son üye
lLanda
Top Bottom