3. nesil kanka fiyatı filan iyi mi? senceAynı güçteler nerdeyse ekran kartı olarak ama daha eski birde i5 3.1 ghz de kaçıncı nesil modeli ne onun dışında sistemde sorun yoksa temizse alınabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ah İzoly i5 , i7 li kekim
Geldi aklıma
i5 3340hangi i5? devamı yok mu?
Darboğaz yapmaz fiyat iyi alınabilir3. nesil kanka fiyatı filan iyi mi? sence
i5 3340
hangi i5? devamı yok mu?
Darboğaz yapmaz fiyat iyi alınabilir
eyw kanaki son 3 ve 4. sezon bozdun ama olsun seviom seniDarboğaz yapmaz fiyat iyi alınabilir
Vay be anime izleyen gardaşım benim katılıyorum biraz absürt bir hal aldı ikinci kişilik hafıza kaybetmek falan ama güzel animeydiMesaj otomatik birleştirildi:
eyw kanaki son 3 ve 4. sezon bozdun ama olsun seviom seni
güzeldi güzeldi be gaRdaş ama şimdi eski hali daaha iyi beee ama yinede güzel en sevdiğim animelerden touka da bozdu be xdVay be anime izleyen gardaşım benim katılıyorum biraz absürt bir hal aldı ikinci kişilik hafıza kaybetmek falan ama güzel animeydi
Harbi evlenip çoluk çocuğa karışında fazla sakinleşti gibi geldigüzeldi güzeldi be gaRdaş ama şimdi eski hali daaha iyi beee ama yinede güzel en sevdiğim animelerden touka da bozdu be xd
o evlendi mi ya ben 3 kadar mı ne izledim sonra dedim bu kaneki ney bıraktım ztn tiktok dan nerdeyse bitirdim yinede saitama tek atar ne alaka bilmiomHarbi evlenip çoluk çocuğa karışında fazla sakinleşti gibi geldi
Kusura bakmayın hocam spoiler vermiş oldumo evlendi mi ya ben 3 kadar mı ne izledim sonra dedim bu kaneki ney bıraktım ztn tiktok dan nerdeyse bitirdim yinede saitama tek atar ne alaka bilmiom
zaaten bıraktım kaneki-chan zorun yokKusura bakmayın hocam spoiler vermiş oldum
anime bğımlısı değilim by the wayKusura bakmayın hocam spoiler vermiş oldum