yani abi başka yerden bulamıyorum belki vatan bilgisayara bakabilirim yada gaming gen tr ye kıbrısta olduğum için gördüğüm her fiyat bana ucuz geliyor burdaki fiyatlardan dolayıN11 gibi sitelerden hazır sistem alınmaz.
Orda fiyatlar pahalı olabilir ama burda da bi hayli öyle. N11 gibi trendyol gibi sitelerden masaüstü asla alınmaz. Her parçanın en dandiğini gönderiyorlar hatta şansınıza 2.el bile gelebilir. Satış sonrası destek beklemeyin zaten.yani abi başka yerden bulamıyorum belki vatan bilgisayara bakabilirim yada gaming gen tr ye kıbrısta olduğum için gördüğüm her fiyat bana ucuz geliyor burdaki fiyatlardan dolayı
bu belirttiğiniz sistem ne kadara geliyor8-11 gibi ama önce bulmam gerek ona göre bütçe planı yapıcam ama 7-10 arası olursa benim için daha iyi olur
abi 1660 lı bir sistem topladım 22k ya denk geldi yaniOrda fiyatlar pahalı olabilir ama burda da bi hayli öyle. N11 gibi trendyol gibi sitelerden masaüstü asla alınmaz. Her parçanın en dandiğini gönderiyorlar hatta şansınıza 2.el bile gelebilir. Satış sonrası destek beklemeyin zaten.
Pahalıymış gerçekten. Sizin bütçe tl mi manat mı? Birde kıbrısta yok mu böyle hazır sistem satan yerler?abi 1660 lı bir sistem topladım 22k ya denk geldi yani