burada rahat cevap bulursun işi bilenler var kazıklarkar vallahabu 10k degil 14k
Mesaj otomatik birleştirildi:
4k ekle bunu al bu daha iyi dediler10k ya o bilgisayar sonradan kasar dediler simdi kazikmi atiyorlar bana yani
ü
burada rahat cevap bulursun işi bilenler var kazıklarkar vallahabu 10k degil 14k
4k ekle bunu al bu daha iyi dediler10k ya o bilgisayar sonradan kasar dediler simdi kazikmi atiyorlar bana yani
ben attığım sistem çok güzel bir sistem.bu 10k degil 14k
GTX 660ımı diyosun sen ? sonradan değil aldığın anda kasar.Alma onu sakın.Baya kazık atıyolar sanabu 10k degil 14k
tamam almaktan vazgectimben attığım sistem çok güzel bir sistem.
GTX 660ımı diyosun sen ? sonradan değil aldığın anda kasar.Alma onu sakın.Baya kazık atıyolar sana
MB - msius H310M pro-vdh plus
CPU - intel Core i3-9100f 4.20 ghz 4/4
RAM - Crucial 16 gb 2666 mhz ddr4
CPU cooler - coolermaster T400i
SSD - Kingston A400 480 gb
VGA - Gigabyte GTX 660 2 gb 192 bit
PSU - Thermaltake 550W litepower
CASE - GameMax pardo 4 fan rgb
MONİTOR - hp 22es İPS
Pubgyı ultrada 90 fps oynarsın diye düşünüyorum attığım sistemde.O sistemi alma sağlam kazık atıyolar sanatamam almaktan vazgectimeskiden almisdim 10000tl ye bi laptop PUBG indir PUBG bile kasiyor bende buraya yazayim dedim belki bisey onerirsiniz 2 ci kez kazik yiyecekdim az kalsin
Onu önerene ne bir şey gönder, ne de bir daha öneri iste.bi yazarmisiniz ne tur bi bilgisayar alayim pek anlamiyom bana bunu onerdilersiz kotu dediniz bi oneriniz varsa yazarsaniz bende onlara gonderem
Ve 10000 tl değil kendisi. Bence de daha karlı...
Kazık tarihine geçecek kadar hem de.4k ekle bunu al bu daha iyi dediler10k ya o bilgisayar sonradan kasar dediler simdi kazikmi atiyorlar bana yani
anlamadım hocamOnu önerene ne bir şey gönder, ne de bir daha öneri iste.
Ve 10000 TL değil kendisi. Bence de daha karlı...
Kazık tarihine geçecek kadar hem de.
Yok bir şey :/anlamadım hocam
Yok bir şey :/