2500falan eder gibi hocam ama satılırmı bilmiyorum baya eski sistemelimde.
AMD Athlon(tm) II X4 635 Processor 2.90 GHZ
DDR3 8GB (1300 yada 1600 mhz olması lazım sanırım tam bilmiyorum)
ZOTAC GTX 1050Tİ TEK FAN
500GB HDD
Knk ben buna benzer sistemi 3500 TL almıştım şuan 5-6 bin ederelimde.
ZOTAC GTX 1050Tİ TEK FAN
500GB HDD
Sen aldin diye fiyatı ona gore belirlenmiyorKnk ben buna benzer sistemi 3500 TL almıştım şuan 5-6 bin eder
Aciklamaya yaziyosun gta5 vs oynatir diye o kadar2500falan eder gibi hocam ama satılırmı bilmiyorum baya eski sistem
Öldürdün sen de ikinci el piyasadan haberin yok sanırım elemanlar gt730lu pcye 4 5k cekiyorEn fazla 2500 o da hemen gitmez. Ekran kartın diğer parçalara göre daha yeni, işlemcinin amd olması dezavantaj anakartı bozulursa sistem elde kalabilir gibi gibi..
zor satılıyor ama alan var mı var iş için ucuz yollu pc ye bakanlar için iyi oluyorÖldürdün sen de ikinci el piyasadan haberin yok sanırım elemanlar gt730lu pcye 4 5k cekiyor
Sen ben toplariz ama herkes anlamiyor pcden iki ışıkli kasa görüyor gta5 akıcı oynatıyor yazisini görüyor tsmamzor satılıyor ama alan var mı var iş için ucuz yollu pc ye bakanlar için iyi oluyor
10400 b460 anakart 8x2 ram 240 gb ssd 500w psulu kasayı babama 4.5k ya topladık
Neyini öldüreyim kardeşim bilgisayarcıyım ben tamir alım satım yapıyorum 2. el sıfır ürünler satıyoruz. Kimin kaça ürün listelediği önemli değil o fiyatlara alıcı olup olmadığı önemli. Ha çevresinde bilmeyen birine satar o ayrı bir mevzu. Örneğin geçen ay elimde tertemiz msi gt730 4gb vardı 600 liraya sattım mesela şimdi bu kart bir kasaya girince daha mı fazla edecek? Elimde 2. el laptoplar var mesela sahibindene bakıyorum 7-8 bin fiyatlar yazılmış ederi 4 bin o fiyata bile satmak zor oluyor. Herkesin malı kıymetli olduğu için canlarının istediği fiyatı yazıyorlar. Mesela elimde Phenom II X4 960T li kasa var konudakinden tek farkı içinde ekran kartı yok, 1000TL ye veriyorum al içine bir 1050ti koy 2500e gelir zaten. gibi gibi..Öldürdün sen de ikinci el piyasadan haberin yok sanırım elemanlar gt730lu pcye 4 5k cekiyor
Mac 3.5k 2700 e flan giderelimde.
ZOTAC GTX 1050Tİ TEK FAN
500GB HDD
peki satabiliyorlar mı bende ilana 10k yazmayı bilirim biz satılacak fiyatı söylerizÖldürdün sen de ikinci el piyasadan haberin yok sanırım elemanlar gt730lu pcye 4 5k cekiyor
Neyini öldüreyim kardeşim bilgisayarcıyım ben tamir alım satım yapıyorum 2. el sıfır ürünler satıyoruz. Kimin kaça ürün listelediği önemli değil o fiyatlara alıcı olup olmadığı önemli. Ha çevresinde bilmeyen birine satar o ayrı bir mevzu. Örneğin geçen ay elimde tertemiz msi gt730 4gb vardı 600 liraya sattım mesela şimdi bu kart bir kasaya girince daha mı fazla edecek? Elimde 2. el laptoplar var mesela sahibindene bakıyorum 7-8 bin fiyatlar yazılmış ederi 4 bin o fiyata bile satmak zor oluyor. Herkesin malı kıymetli olduğu için canlarının istediği fiyatı yazıyorlar. Mesela elimde Phenom II X4 960T li kasa var konudakinden tek farkı içinde ekran kartı yok, 1000TL ye veriyorum al içine bir 1050ti koy 2500e gelir zaten. gibi gibi..
Ben edeceği fiyati soylemiyorum farkindaysaniz piyasaya gore diyorumpeki satabiliyorlar mı bende ilana 10k yazmayı bilirim biz satılacak fiyatı söyleriz