Bu bilgisayar ne kadar eder

Reaksiyon skoru
20
Merhabalar şuan yeni bir sistem için para toplamaya çalışıyorum şuan elimde olan pc linki aşşağıdadır.. Bu bilgisayarı ikinci el olarak satsam elime ne kadar para geçer eski bir sistem olduğundan fiyat bilgisini bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Attığın linkten bilgisayarın özellikleri tam olarak belli olmuyor. Ama ortalama bir değer vermek gerekirse 750 TL eder.

İntel i5 4460 işlemci
Asus b85m plus 4 slot RAM anakart
APU sistem ekran kartı yok
4gb 1600mhz RAM samsung marka
son olaraak toshiba 500gb HDD (ama bunu satmayı düşünmüyorum )
Sistem çok kötü değil ama iyi de değil. En basitinden bir ekran kartı bile yok. O yüzden 750 TL civarına satabilirsin.

Bence sisteme RAM ve ekran kartı alıp kullanmaya devam et. Günümüzde hala iş görebilecek bir sistem. İleride de komple değiştirirsin.

Yardımınmız için teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence sisteme RAM ve ekran kartı alıp kullanmaya devam et. Günümüzde hala iş görebilecek bir sistem. İleride de komple değiştirirsin.
zaten sisteme 4+4+2 olarak ram aldım ama 1333mhz olduğundan ve psu güç veremediğinden kullanamıyorum ben de sistem toplamaya başladım konularımda da var zaten gözükür mü bilmiyorum da.Bu sisteme psu aldım daha gelmedi kampanya da aldığımdan dolayı vs550 corsair 382 tl ye aldım öbür sistemi aldığım zaman bunu satıp psu yu da ona takacağım

700-800 fazla etmez

750-800

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,561
Üyeler
188,953
Son üye
Etheryum
Geri