Bu bilgisayar ne kadar eder?

2.5-3k maaleef imkansız. 200-300 koyup lancool 207, aerocool d501, raijintek phonos, ultra, asus a21plus gibi ürünler alınabiliyor. Ayrıca taksit avantajı da yanınız kar. Siz olsaydınız bu senaryoda 500tl ucuza ikinci el bir ürünü tercih eder miydiniz? Bütçesi kısıtlı olan 500tl yarayacak insanlar zaten 3-3.5k civarına çıkmıyor bile. Daha aklıma gelmeyen onlarca model var...
Hocam şu konuda sıkıştırsam 😅 :
Ayrıca rica etsem bahsettiğiniz facebook gruplarından en önemlilerini bana özelden yazabilir misiniz? Zahmet veriyorum ama çok işime yarayacak. Teşekkürler.

i7 3770
16 GB 2x8 DDR3 RAM
HD 7570 GB
1 TB HDD

Bu kasa ne kadar eder? İkinci el fiyatlarına hakim insanlar yorum yaparsa iyi olur.
3bin üzeri vermedim. Günümüzde pek işlevsel kalmıyor. Ölü yatırım gibi bişey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@freygasm @MuratTheFounderOfGariban @thepublicman Arkadaşlar Sharkoon SHP650 V2 ne kadar eder? KG yok ama çok az kullanıldı maks 1-2 ay.
PSU edeceği Max 1k içerisine Çin menşeli kondansatör var o da 2-3 yıl ömrü

Gördüğüm kadarıyla güç kaynakları sıfır 2250'den başlıyor C tier ama Watt düşük. C tier ama 650+W olanlar da 2700TL falan.
Bendeki model iyi değil bunlara kıyasla. Galiba bir sorunu vardı max. yüke yaklaşınca güvenilir değildi o yüzden E tiere koymuşlar. 1200TL fazla uygun mu olur yerinde mi? Şu an benim de paraya ihtiyacım var değerinin biraz üzerinde vermeye çalışıyorum.

Bu arada bilgisayara 4000 fazla mı kazık kalır? Ülkenin doğusuna doğru yaşıyorum burada PC fiyatları daha yüksek.

O paralar 750 Gold sertifikalı markalı PSU denk getirilebiliyor 2.elde. dediğiniz rakam gitmez
750 + Gold zor ama evet daha iyileri geliyor tutturursan. Genel piyasaya göre?

750 + Gold zor ama evet daha iyileri geliyor tutturursan. Genel piyasaya göre?
Dediğim gibi Max 1k ediyor.
Benim bu aldığım psular bir kaç aylık stok ürünlerdi örnek olması açısından attim
Screenshot_20250913_001253.webp
Screenshot_20250913_001435.webp

Gördüğüm kadarıyla güç kaynakları sıfır 2250'den başlıyor C tier ama Watt düşük. C tier ama 650+W olanlar da 2700TL falan.
Bendeki model iyi değil bunlara kıyasla. Galiba bir sorunu vardı max. yüke yaklaşınca güvenilir değildi o yüzden E tiere koymuşlar. 1200TL fazla uygun mu olur yerinde mi? Şu an benim de paraya ihtiyacım var değerinin biraz üzerinde vermeye çalışıyorum.

Bu arada bilgisayara 4000 fazla mı kazık kalır? Ülkenin doğusuna doğru yaşıyorum burada PC fiyatları daha yüksek.
Max ederini yazmıştım da 1200den gider. Ben 650w high power performance gdyi 1350ye vermiştim bi kaç ay önce.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,513
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri