dostum beni 3 yıl götürsün yeter zaten genellikle cs valorant gta vb oyunları oynuyorum9400f çok yanlış seçim olmuş o işlemci tam bi çöp 6core 6thread r5 2600daha iyi olurdu 6core 12thread ryzen 5 2600
Götürür de 5000TL'ye çok daha fazla götürecek bir PC alabilirdin.dostum beni 3 yıl götürsün yeter zaten genellikle cs valorant gta vb oyunları oynuyorum
rx 580 overlock degelerı cekırdek hızı 1436 eger bellek samsung ıse 2250 oluyor ben oylee kullanıyorum power lımıt de +300 verıyorum yetıyor
5000 tl ye kazık yiyip durumum yok demek saçma geldi banadostum iade edemem taksitle aldım zaten DURUMUM YOK
csgo valorant lol 62 derece cıvarı the wıtcher 3 tarzı buyuk oyunlara gecıtımde 75 cıvarı alıyorum fan oto ayarda5000 TL ye kazık yiyip durumum yok demek saçma geldi bana
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyunlarda kaç derecede çalışıyor ? ortalama
Modeli nedir ?csgo valorant lol 62 derece cıvarı the wıtcher 3 tarzı buyuk oyunlara gecıtımde 75 cıvarı alıyorum fan oto ayarda
sapphire pulseModeli nedir ?
Markası işte, model nereden çıktıcsgo valorant lol 62 derece cıvarı the wıtcher 3 tarzı buyuk oyunlara gecıtımde 75 cıvarı alıyorum fan oto ayarda