Neler Yeni

Bu Bilgisayarı Alıyorum. Tavsiyeniz Varmı ?

glmzglmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ferhat Gülmez
Son zamanlarda hep tereddütte kaldım herkes farklı bir şey söylüyor.Ama bayağı araştırdım ettim. En Sonunda Bu Sistemi Çıkarttım.

Oynıyacagım oyunlar

Asetta Corsa
Ets2-Ats
Gta5
modern Warfare
battlefield vs vs

bu tür oyunlarda orta grafik ayarlarında akıcı şekilde oynatsa yani 60 70 fps alsam yeter.

Bu Sisteme Ek Olarak 240Gb SSD Bende Var O Yüzden 1tb Hdd Seçtim.

Fiyatıda Uygun Geldi Sizin Görüşlerinizi Bekliyorum.

Ekran Alıntısı.PNG

Esat Tufan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Daredevil
Son zamanlarda hep tereddütte kaldım herkes farklı bir şey söylüyor.Ama bayağı araştırdım ettim. En Sonunda Bu Sistemi Çıkarttım.

Oynıyacagım oyunlar

Asetta Corsa
Ets2-Ats
Gta5
modern Warfare
battlefield vs vs

bu tür oyunlarda orta grafik ayarlarında akıcı şekilde oynatsa yani 60 70 fps alsam yeter.

Bu Sisteme Ek Olarak 240Gb SSD Bende Var O Yüzden 1tb HDD Seçtim.

Alıntıyı görüntüle
İyi çok kullanan var zaten alınır

salatalık turşusu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Aybar Adlığ

Oynıyacagım oyunlar

Asetta Corsa
Ets2-Ats
Gta5
modern Warfare
battlefield vs vs

Bu Sisteme Ek Olarak 240Gb SSD Bende Var O Yüzden 1tb HDD Seçtim.

Alıntıyı görüntüle
Sistemi ssd ile alsan çok daha mantıklı olur. Bir süre 480gb ssd ile idare eder, 300 lira civarına 1tb hdd eklersin. Oyunları hdd'ye programları ssd'ye atarsın. Ayrıca windowsun ssd'ye kurulması önemli çünkü açılıştaki süreleri epey azaltıyor ssd ye yüklenmesi. Ssd'li olarak al diyorum ben.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistemi SSD ile alsan çok daha mantıklı olur. Bir süre 480gb SSD ile idare eder, 300 lira civarına 1tb HDD eklersin. Oyunları HDD'ye programları SSD'ye atarsın. Ayrıca windowsun SSD'ye kurulması önemli çünkü açılıştaki süreleri epey azaltıyor SSD ye yüklenmesi. SSD'li olarak al diyorum ben.
240gb ssd'n olduğunu görmedim geri alıyorum dediğimi.

glmzglmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ferhat Gülmez
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistemi SSD ile alsan çok daha mantıklı olur. Bir süre 480gb SSD ile idare eder, 300 lira civarına 1tb HDD eklersin. Oyunları HDD'ye programları SSD'ye atarsın. Ayrıca windowsun SSD'ye kurulması önemli çünkü açılıştaki süreleri epey azaltıyor SSD ye yüklenmesi. SSD'li olarak al diyorum ben.

240gb SSD'n olduğunu görmedim geri alıyorum dediğimi.
aynen ssd var iyi kötü idare eder o yüzden hdd alıyorum deplamayada ihtiyacım var

Evet akıcı bir şekilde oynarsın
bende öyle umuyorum teşekkürler

Son düzenleme:
Top Bottom