Bu Bilgisayarım Ne Kadar Eder?

onurksc

80+
Reaksiyon skoru
64
image.webp

Arkadaşlar yukarıda bıraktığım bilgisayar 4 ay önce sinerji sitesinden satın aldım, kutusu vs duruyor ve bakımları yapılıp tekrar kutusuna koyuldu 1 toz tanesi bile yok. Çok acil sıkıştığım için satmam gerekiyor hızlı bir şekilde kaça satabilirim, birde normal piyasa ederi nedir?

İkinci el piyasası o kadar garip ki neredeyse herkes birbirini düdüklemeye çalışıyor. RX 580'li fosil pcleri 20 binden satmaya çalışan düşük zekalı tonla aç köpek var. Bundan dolayı piyasa dönmüyor pek.

Tavsiyem 15 binden satış aç, 13'ün altına düşmeden de sat.

İkinci el piyasası o kadar garip ki neredeyse herkes birbirini düdüklemeye çalışıyor. RX 580'li fosil pcleri 20 binden satmaya çalışan düşük zekalı tonla aç köpek var. Bundan dolayı piyasa dönmüyor pek.

Tavsiyem 15 binden satış aç, 13'ün altına düşmeden de sat.
Tam olarak 18.5’a satmam gerekiyor sizce o fiyata gider mi?

tam 18.5kya sıfır aynı sistemden varken neden gelip senden 2. el kullanılmış sistem alsın birisi hiç aklın alıyor mu?
Güzel kardeşim bipolar mısın? Soru sormuşum ihtiyacım var diyede belirtmişim nedir bu tavır bu mizaç? 18.5’a satacağım mı demişim? Yukarıda arkadaş 15-13.5 arası bir fiyata verebilirsin demiş bende 18.5’a ihtiyacım olduğu için bu rakam gider mi diye sormuşum, yazılan şeyleri algılamada problem var sanırım.

Güzel kardeşim bipolar mısın? Soru sormuşum ihtiyacım var diyede belirtmişim nedir bu tavır bu mizaç? 18.5’a satacağım mı demişim? Yukarıda arkadaş 15-13.5 arası bir fiyata verebilirsin demiş bende 18.5’a ihtiyacım olduğu için bu rakam gider mi diye sormuşum, yazılan şeyleri algılamada problem var sanırım.
gitmez kardeşim var mı başka soru, ha ben kazık atacak enayi arıyorum dersen koy sahibindene 1 yıl bekleyip anca satarsın belki 🤣🤣

L
yaşımın kaç olduğu seni ilgilendirmez, ağzının payını alınca böyle konuyu değiştirirsin işte
Kardeşim ben senin emsalin bir insan değilim ağzımın payını verecek birşeyde yapmadın kendi kendine neyin kafasını yaşıyorsun sen ay başılı filan mısın? Satabilir miyim ihtiyaç var diye sana bile sormamışım kendi kendine giderli giderli cevap vermişsin nesin sen? Çok mu film dizi izledin yoksa evde oturup millete mi kuruluyorsun? Dışarı çık hava al biraz kendine gelirsin.

Tam olarak 18.5’a satmam gerekiyor sizce o fiyata gider mi?

O fiyatın altına bu var mesela, kimse o sisteme 18.5 vermez.

Dediğim fiyattan koysan da öyle 3-5 güne satarım kafasına girme, doğru müşteriyi bulana kadar aylarca bekleyeceksin.
İkinci el piyasasında satıcılar cahil ve iç anadolu uyanığı olduğu için pek satış dönmüyor, binlerce ilan bekliyor sitelerde.
Senin ilanın gözükmesi de bu yüzden zor olacak.

13-14 tam ederi, bunun üstüne kimse çıkmaz. Dediğim gibi 15 dan ilan açıp pazarlık isteyenlere de son fiyatım 13-14 arası de.
Acelem var, 1 hafta içinde satmam lazım dersen 10-11 gibi bir rakam çekersen 1 haftada müşteri bulursun.

Geri