erayotuzdort
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 606
Kanka baktım da bu psu nın bu işlemci ile ekran kartını beslememe ihtimali yok. Bence sorun başka bir şeyde.eski psu kaç watt hocam
Kanka baktım da bu psu nın bu işlemci ile ekran kartını beslememe ihtimali yok. Bence sorun başka bir şeyde.eski psu kaç watt hocam
eski psu kaç watt hocam
ben tamamen psu yu değiştirmiş ya o yüzden dedimKanka baktım da bu psu nın bu işlemci ile ekran kartını beslememe ihtimali yok. Bence sorun başka bir şeyde.
bende öyle düşünüyorum işletim sistemnde felan degilse 2 senecek işlemci veya anakart kalıyorKanka baktım da bu psu nın bu işlemci ile ekran kartını beslememe ihtimali yok. Bence sorun başka bir şeyde.
deniyorumMemtest 86 testini yaparmısın.
Büyük ihtimal sorun ram de değil ama bir dene bence.
Kanka şu mem test 86 yı bir yap, ram de olmadığını anlayalım sıkıntının. Sonrasında yine olmaz ise format atarız.bende öyle düşünüyorum işletim sistemnde felan degilse 2 senecek işlemci veya anakart kalıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
deniyorum
hata ekranı vs hiç bir şey gelmiyor kapanıyor ve acılıyor ama eski sürümü yüklerim şimdiAmd yeni chipset sürücüsünde bende de benzdr durum olmuştu. Önceki sürümü yükledim şimdilik problem yok. Bilgisayar oyunda olsun veya olmasın kendiliğinden restart atıyordu. Olay görüntüleyiciyide "CertificateServicesClient-CertEnroll / Olay 86 Hatası" hatası görünüyordu.
ekran kararıyor kasa güçü kesilmeden tekrar başlıyorKapanma olayı nasıl oluyor? Bir anda elektrik kesintisi gibi mi yoksa ekran kararması sonra kasanın gücünün kesilmesi gibi mi.
Hata ekranı bende de gelmiyor. Başlat menüsüne olay görüntüleyiciyi yaz. Orada kritik ve önemli kayıtların içinde varsa göreceksin.hata ekranı vs hiç bir şey gelmiyor kapanıyor ve acılıyor ama eski sürümü yüklerim şimdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ekran kararıyor kasa güçü kesilmeden tekrar başlıyor
bur da o kadar cok hata var ki bi kaç tane atayımHata ekranı bende de gelmiyor. Başlat menüsüne olay görüntüleyiciyi yaz. Orada kritik ve önemli kayıtların içinde varsa göreceksin.
Bios güncel win 10 proWindows sürümün ne? Bios güncel mi?