Walkoud
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
Daha ucuz performansı yakınlarda başka bir şey varsa paylaşırsan sevinirim şu anki klavyem gamepowet ogre rgb blue switch performansından memnundum fakat bozuldu kulaklık alıcam steelseries artics 7+ klavyede alıyım dedim almışkenKlavyenin performansi pek degismez gecikmeden bahsediyorsan farki ortalama bir insan hissedemez bile. Uzun omurluluk acisindan 3000tl verdigin klavyeyi 3 sene kullanirsin bozulur, 150tl ye aldigin klavye 7 sene gider bazen. Sadece malzeme kalitesi için vereceksen guzel klavyedir bilek destegi de olmasi rahat ettirir.
İlle de bu klavye olsun diye bi şeyim yok yani arkadaşımda bu var önerdi başka önerilerede açığımDaha ucuz performansı yakınlarda başka bir şey varsa paylaşırsan sevinirim şu anki klavyem gamepowet ogre rgb blue switch performansından memnundum fakat bozuldu kulaklık alıcam steelseries artics 7+ klavyede alıyım dedim almışken
Hocam performanstan kastiniz nedir malzeme kalitesi mi ?
Klavyeler hakkında pek bir bilgim yok hocam dediğim gibi bir önceki klavyem gamepower ogre rgbydi memnundum bozuldu mekanik olsun ses çıkarsın yeter bana lolde oynuyorum csde rekabetçi oyunları seviyorumHocam performanstan kastiniz nedir malzeme kalitesi mi ?
Attığın klavye fiyatının yarısını bile hak etmeyen bi klavye de ondan soruyorumNiye troll olsun anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yardımcı olcak yok mu?
Bütçen ne kadar ve ne amaçla klavye arıyorsun. Oyun mu keyifli yazım hissi miAttığın klavye fiyatının yarısını bile hak etmeyen bi klavye de ondan soruyorum
Dediğim gibi bir bilgim yok klavyeler hakkında yardımcı olursan sevinirimAttığın klavye fiyatının yarısını bile hak etmeyen bi klavye de ondan soruyorum
Oyun ve keyif desem en doğrusu olur bütçem 2500 3500Attığın klavye fiyatının yarısını bile hak etmeyen bi klavye de ondan soruyorum
Bütçen ne kadar ve ne amaçla klavye arıyorsun. Oyun mu keyifli yazım hissi mi
Altı üstü olurDediğim gibi bir bilgim yok klavyeler hakkında yardımcı olursan sevinirim
Oyun ve keyif desem en doğrusu olur bütçem 2500 3500
illa steel series alacam dersen de apex pro mini wireless alabilirsin 2023 versiyonu. İndirimlerde 3500 lere düşüyorPahalı veya hak etmiyor olabilir ben bunun yerine başka klavye önerisi almayı yeğlerim sizde yardımcı olabilirseniz