Neler Yeni

Bu bütçeye başka öneri var mı?

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
Bütçe
1500
Bugün Amazon üzerinden 1800 TL'ye HyperX Cloud 2 sipariş ettim ama eski bir kulaklık olduğu için hala alanır mı diye baktığımda HP'nin HyperX markasını satın aldığı ve Cloud 2'nin güncellenmiş versiyonu çıkardıklarını vs. okudum. Doğru mu bilmiyorum ve güncellenmiş versiyonu kötü diyorlar. Sizce bu fiyata başka daha iyi kulaklık alınır mı? Siparişi sizce iptal mi edip başka kulaklıklara mı yönelmeliyim yoksa Cloud 2 halen daha iyi midir? Normal de bütçem 1500 ama indirimde olunca 1800'e sipariş ettim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Not : Bu konu hakkında çok konu açıldığını biliyorum lakin ürünün yenilenmiş halini kötü dedikleri için tekrardan konu açma isteği duydum.

Ürün Linki:

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,544
İsim
Arda Eren Aslan
2 ay oluyor alalı memnunum ben. Hafif bir kulaklık rahatsız etmiyor kafamı. Mikrofonu mükemmel değil ama kötü de değil. Ben de aynı fiyattan almıştım bence güzel. Dolby Access var 42 TL EQ ayarı yapmanıza yarıyor. Movie kısmından Balanced seçerseniz daha iyi oluyor.

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hala Alınabilir Bence .
Teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 ay oluyor alalı memnunum ben. Hafif bir kulaklık rahatsız etmiyor kafamı. Mikrofonu mükemmel değil ama kötü de değil. Ben de aynı fiyattan almıştım bence güzel. Dolby Access var 42 TL EQ ayarı yapmanıza yarıyor. Movie kısmından Balanced seçerseniz daha iyi oluyor.
Çok teşekkürler. Mikrofon sıkıntısı karşıya sesin az gitmesi mi yoksa daha farklı bir sıkıntı mı acaba?

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,544
İsim
Arda Eren Aslan
Teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok teşekkürler. Mikrofon sıkıntısı karşıya sesin az gitmesi mi yoksa daha farklı bir sıkıntı mı acaba?
Mikrofonunda sorun yok hocam. Karşıya sesi güzel iletiyor ses seviyesi de iyi dedikleriniz de rahat bir şekilde anlaşılıyor. Çoğu insan mikrofonunun kötü olduğunu söylüyor da bence o kadar kötü değil.

Gif Man

80+ Gold
Rica Ederim .

Fiyatlar Artmasaydı " Razer BlackShark V2 X " Önerirdim .

@Çepni

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
Rica Ederim .

Fiyatlar Artmasaydı " Razer BlackShark V2 X " Önerirdim .

@Çepni
Teşekkür ederim, zamanında onu almayı düşündüm ama anakartımda ses kartı olmadığı için vazgeçmiştim. Bir anda uçtu fiyatlar ve bende daha fazla uçmadan alayım dedim. Teşekkür ederim.

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
Keşke Alsaydın Ama Nasip Değilmiş .

@Çepni
2K monitör alacaktım MSI G274QPF-QD karttan çekmedi parayı ve indirim bitti monitör fiyatıda yine ve yeniden fırladı vazgeçtim bende o yüzden kulaklık ve işlemci soğutucusna yöneldim. :D:D

promenTa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
burak
hocam kutunun icinden kumaş pedlerde ciktimi

promenTa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
burak
Bugün Amazon üzerinden 1800 TL'ye HyperX Cloud 2 sipariş ettim ama eski bir kulaklık olduğu için hala alanır mı diye baktığımda HP'nin HyperX markasını satın aldığı ve Cloud 2'nin güncellenmiş versiyonu çıkardıklarını vs. okudum. Doğru mu bilmiyorum ve güncellenmiş versiyonu kötü diyorlar. Sizce bu fiyata başka daha iyi kulaklık alınır mı? Siparişi sizce iptal mi edip başka kulaklıklara mı yönelmeliyim yoksa Cloud 2 halen daha iyi midir? Normal de bütçem 1500 ama indirimde olunca 1800'e sipariş ettim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Not : Bu konu hakkında çok konu açıldığını biliyorum lakin ürünün yenilenmiş halini kötü dedikleri için tekrardan konu açma isteği duydum.

Ürün Linki:

ürünün sadece gri metal olarak siparis edebiliyoruz dimi bu fiyata

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,306
Üyeler
160,069
Son üye
AreL
Top Bottom