eğer sessiz klavye istersen g213 baya iyi ve sessizBütçem maks 2k switch farkı etmez ama red olursa daha iyi olur %60 veya %75 tercihim teşekkürler
Turkiyede oturmuyorum kanka, g213 sevmiyorum malesefknk çok bilgim yok ama steelseries apex 3 yada logitech g213 var, g213 ü kullandım fp olarak gayet güzel, benimki bozuldu(kesinlikle benim hatam degil) garantiden geri geldi, istersen sana piyasanın altına verebilirim, kapalı kutu dokunmadım bile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eğer sessiz klavye istersen g213 baya iyi ve sessiz
epomaker klavyelere bakılabilir hocam onlar güzel oluyorBütçem maks 2k switch farkı etmez ama red olursa daha iyi olur %60 veya %75 tercihim teşekkürler
Turkiyede oturmuyorum kanka, g213 sevmiyorum malesef
G213 indirimde gözüküyor n11 de 1bin TL alınır mı sizceknk çok bilgim yok ama steelseries apex 3 yada logitech g213 var, g213 ü kullandım fp olarak gayet güzel, benimki bozuldu(kesinlikle benim hatam degil) garantiden geri geldi, istersen sana piyasanın altına verebilirim, kapalı kutu dokunmadım bile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eğer sessiz klavye istersen g213 baya iyi ve sessiz
bekle knk bi bakim piyasaya, bence vatan media gibi yerlerden al, 2 dk donuyorumG213 indirimde gözüküyor n11 de 1bin TL alınır mı sizce
knk baktım, vatanda 1bin tl, youtube den incelemw videosunu izle eger begenirsen link asagıda, ben vatandan aldım, garantiden değistirdim kapalı ürün geldi, sana piyasanın altına verebilirim istersenG213 indirimde gözüküyor n11 de 1bin TL alınır mı sizce