Neler Yeni

Öneri Bu bütçeye uygun mousepad önerir misiniz?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Bütçe
100
Yazdığım bütçeme uygun, geniş ve kaliteli bir mousepad önerir misiniz? İlla tam 100TL olmasına gerek yok, o maksimum miktar. 50TL'lik de önerebilirsiniz hatta o şekilde çok daha iyi olur. Aşırı devasa bir şey olmasına gerek yok ama yine de biraz büyük olsun. Sade siyah çok daha iyi olur ama sizin önerdiğiniz ve beğendiğiniz tasarımlara da açığım.

Enes_dmr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Enes DEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Gaming pc
Yazdığım bütçeme uygun, geniş ve kaliteli bir mousepad önerir misiniz? İlla tam 100TL olmasına gerek yok, o maksimum miktar. 50TL'lik de önerebilirsiniz hatta o şekilde çok daha iyi olur. Aşırı devasa bir şey olmasına gerek yok ama yine de biraz büyük olsun. Sade siyah çok daha iyi olur ama sizin önerdiğiniz ve beğendiğiniz tasarımlara da açığım.
buna bir bak bakim https://www.itopya.com/addison-rampage-combat-zone-24205-xl-gaming-mouse-pad_u7013

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Enes_dmr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Enes DEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Gaming pc
Bunlar MediaMarkt'ta falan olan ucuz ve kalitesiz mousepad'ler gibi duruyor. Üstelik çok çirkin bir deseni var bence. Teşekkürler yine de öneri için.
rica ederim fiyatlar çok arttı indirm kovalaman lazım anca öyle iyi kaliteli bir maus pad düşer.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
rica ederim fiyatlar çok arttı indirm kovalaman lazım anca öyle iyi kaliteli bir maus pad düşer.
İlk arkadaşın attığı HP Omen hoşuma gitti. Ona bir bakacağım. Başka öneri gelirse onlara da bir göz atarım.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
ürünün ölçüleri sana uygunmu ona dikkat et.
Özellikle baktım. 30x36 gayet güzel benim masama. Öyle bir ölçü var mı bilmiyorum ama bana tam olarak 30x50 çok iyi olur. Eğer öyle bir ölçek mevcutsa, bana link atarsanız sevinirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,060,157
Üyeler
168,395
Son üye
Mehmetsahin
Top Bottom