Neler Yeni

Odayı Soğutmak İçin Soğutucu Önerisi

Vortyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yusuf
Bu model soğutmuyor hocam bunun yerine direkt vantilatör alsak daha uyguna daha güzeli bulunur. Güzel soğutan bir şey var mıdır acaba

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Biz işyerinde seyyar klima kullanıyoruz kare küçük bişey fişe takıyon hop içerisi Sibirya. Fiyatlarını bilmiyorum bakmak lazım. Adı ne diye geçiyor onu da bilmiyorum portable klima olabilir taşınabilir klima olabilir portatif klima da olabilir.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,286
İsim
........
Arkadaşlar Üniversite öğrencisiyim ve eve maksimum 3 aylığına geliyorum o yüzden klimaya para harcamam saçmalık olur. Sizden mümkün olduğunca uygun fiyata soğutucu önerisi istiyorum. Ama mesela 1500 verip saçma sapan bir soğutma yerine 3k ver şunu al diyebilirsiniz. Verdiğim paraya değmesi yanında işe yarayacak bir şey lazım bütçe 3k geçmemesi güzel olur ama 5k gibi fiyatlara da çıkabilirsiniz ürüne göre ben karar veririm. İlla soğutucu önerisi olmasına gerek yok uygun fiyata güzel vantilatör ya da benzeri şeyler varsa onları da değerlendirebilirim. Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
https://www.koctas.com.tr/metal-yer-ve-sanayi-tipi-vantilator-110w/p/2000029881 kanka yer tipi ayaklı falan hikaye bundan aldım gücü baya sıcak istanbul günlerinde cam bile açmıyorum

Top Bottom