Shuncy
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 596
- İsim
- Ramazan Utku Karahüyük
Öncelikle iade etme şansın varsa iade et ve paranı geri al eğer ki iade edemiyorsan o pc şuanki piyasada 3 4 k eder gibi sat üstüne 5 6 k koyup daha güzel bir sistem almak araştırma yapbeyler PC cahili olduğum için kazıklandım satın alınan site : n11.com özeti şu :
DMC BİLGİSAYAR Adnan Yıldırır adlı firmadan kasım 2021 de şu özeliklerde (oyun canavarı) ! PC aldım :
i7 işlemci 3770 3. nesil 16 gb ram izoly 256 ssd + 1 TB hard disk, 300 w güç kaynağı, aoc 26 inç monitor
ekran kartı : TURBOX NVİDİA GT 1030 2G GDDR5 (resmen çöpmüş) dolar TL kuru o zaman 10 TL civarı idi.
işin komedi kısmı : sitede ürünün ana kart bilgisi yoktu ben zaten pc de hangi parça ne işe yarar bilmiyordum.
içine tutmuş DMC Bilgisayar TURBOX H61C adlı çakma ana kart koymuş ! bu ana kart bozulsa: sistemim = ÇÖP !
Bence bu turbox h61c olayı şu : çinin bi köyünde nineler toplanmış hadi ana kart a benzer bişey yapalım ama,
ana kart a çok benzesin yeterince hızlı olmasın bazı parçaları eksik olsun deyip çalışıp bu boktan şeyi yapmışlar.
çin'den böyle çakma parçaları toplu getirip buradaki dolandırıcı firmalar TURBOX ANAKART ADI verip satıyorlar. !
bu işten uğradığım zarar : 6550 lira. evet bazısı için para bile değil lakin beyaz yaka çalışan için bu çok para abi !
twitch yayını ve oyun videosu yüklemek amaçlıyorum. hangi ekran kartını ve ana kartı almalıyım ne yapmalıyım ?
elimdeki i7 3770 işlemci ye uyumlu ana kart ve ekran kartı olarak ne önerirsiniz arkadaşlar ? ne yapmalıyım ?