Neler Yeni

bu çöp anakart (turbox) yerine iyi bir sistem önerisi (lütfen)

Shuncy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
596
İsim
Ramazan Utku Karahüyük
beyler PC cahili olduğum için kazıklandım satın alınan site : n11.com özeti şu :
DMC BİLGİSAYAR Adnan Yıldırır adlı firmadan kasım 2021 de şu özeliklerde (oyun canavarı) ! PC aldım :
i7 işlemci 3770 3. nesil 16 gb ram izoly 256 ssd + 1 TB hard disk, 300 w güç kaynağı, aoc 26 inç monitor
ekran kartı : TURBOX NVİDİA GT 1030 2G GDDR5 (resmen çöpmüş) dolar TL kuru o zaman 10 TL civarı idi.
işin komedi kısmı : sitede ürünün ana kart bilgisi yoktu ben zaten pc de hangi parça ne işe yarar bilmiyordum.
içine tutmuş DMC Bilgisayar TURBOX H61C adlı çakma ana kart koymuş ! bu ana kart bozulsa: sistemim = ÇÖP !
Bence bu turbox h61c olayı şu : çinin bi köyünde nineler toplanmış hadi ana kart a benzer bişey yapalım ama,
ana kart a çok benzesin yeterince hızlı olmasın bazı parçaları eksik olsun deyip çalışıp bu boktan şeyi yapmışlar.
çin'den böyle çakma parçaları toplu getirip buradaki dolandırıcı firmalar TURBOX ANAKART ADI verip satıyorlar. !
bu işten uğradığım zarar : 6550 lira. evet bazısı için para bile değil lakin beyaz yaka çalışan için bu çok para abi !
twitch yayını ve oyun videosu yüklemek amaçlıyorum. hangi ekran kartını ve ana kartı almalıyım ne yapmalıyım ?
elimdeki i7 3770 işlemci ye uyumlu ana kart ve ekran kartı olarak ne önerirsiniz arkadaşlar ? ne yapmalıyım ?
Öncelikle iade etme şansın varsa iade et ve paranı geri al eğer ki iade edemiyorsan o pc şuanki piyasada 3 4 k eder gibi sat üstüne 5 6 k koyup daha güzel bir sistem almak araştırma yap

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
BATUHAN ÇUHADAR
anlamış oldum iyi bir oyun sistemi için şu anki kur ile en az 35 bin lira ödemek gerekiyormuş..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,059
Üyeler
164,607
Son üye
Emretüfekc
Top Bottom