Bu Davanın Sonucu Ne Olur ?

『Forbidden』

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
403
Hayırlı Günler 6 Ay önce Arkadaş kurbanı olup bi kaza yaşadım ve hala dava hakkına bi gelişme olmadı olay kısaca 17 yaşında Ehliyetsiz birinin bana çarpması sonucu sağ bacaktaki 2 kemiğim kırıldı ve 1 kemiğim de dışarı çıktı hala da tedavim devam etmekte ve tam kaynama olmadı bacağımda hala topallama var bacağımda ve uzun yürüyüşler yapamıyorum fizik tedavi alıyorum şuan aklıma takılan şey tazminat davasını kaybetme şansım varmı sizce adli tıp raporu şöyle

Kişi üzerindeki etkisinin basit bir tıbbì müdahale ile giderilebilecek ölçüde olmadığı AĞIR (4) DÖRT derecede etkileyecek nitelikte olduğu kaanatini bildirir rapordur.

Son düzenleme:
Senin lehine çıkar bence bu kadar ciddi maddeler eklendiyse rapora

17 yaş ve ehliyetsiz olması şaka mahiyetinde de olsa senin lehine sonuçlandırabilir. Ama sen mağdurken neden bu şekilde ifade verdin anlayamadım.

17 yaş ve ehliyetsiz olması şaka mahiyetinde de olsa senin lehine sonuçlandırabilir. Ama sen mağdurken neden bu şekilde ifade verdin anlayamadım.
Valla ben ifadem de ne dedim onu bile hatırlamıyorum her şey üstüste geldi o sıra ağrıdan telaştan bişeyler söyledim ama ne söylediğimi bilmiyorum çünkü benden sadece hastane polisi ifade aldı bilseydim herşeyi daha detaylı anlatırdım

Öncelikle geçmiş olsun. Senin lehine sonuçlanır gibi duruyor ama ifadede şaka demesen iyiymiş.

Valla ben ifadem de ne dedim onu bile hatırlamıyorum her şey üstüste geldi o sıra ağrıdan telaştan bişeyler söyledim ama ne söylediğimi bilmiyorum çünkü benden sadece hastane polisi ifade aldı bilseydim herşeyi daha detaylı anlatırdım
O an ki psikolojiyi öne sürerek ifadeni değiştirebilir misin acaba buna bi zorla istersen.

Geri