Enes34Nacir
80+ Silver
Dahası
2 . ele yönelmek daha mantıklı olacaktır.Bu fiyata daha iyisi varmı. Yoksa bu alınır mı
Bulamaz hocam saçmalama.2 . ele yönelmek daha mantıklı olacaktır.
Max 150 TL ye bulursunuZ.
Bana 3 tane 8 gb ddr3 ilan gösteremezsin sıfırları daha ucuz ramlerin.Bulamaz hocam saçmalama.
Hocam 2. El işlerine girmek istemiyorum. Eğer Uygun ise yarın sipariş edeceğim2 . ele yönelmek daha mantıklı olacaktır.
Max 150 TL ye bulursunuZ.
https://www.n11.com/urun/kingston-k...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel 10 tl daha ucuz + nays ve kupon kullanılabiliyorBu fiyata daha iyisi varmı. Yoksa bu alınır mı
Hocam ben şu anda 8+4 GB ram kullanıyorum 8+8 yapacağım ya 1-2 FPS artar mı oyunlarda yada arayüz akıcılığı sağlar mıyımhttps://www.n11.com/urun/kingston-k...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel 10 TL daha ucuz + nays ve kupon kullanılabiliyor
yani maksimum 1 2 fps alırsın onu da alamayabilirsin bile. işlemci ve ekran akrtın nedir?Hocam ben şu anda 8+4 GB ram kullanıyorum 8+8 yapacağım ya 1-2 FPS artar mı oyunlarda yada arayüz akıcılığı sağlar mıyım
İşlemci İ5 3550 4 çekirdek 3.7Ghz ekran kartı Asus Rx 470 O.C (4GB)yani maksimum 1 2 fps alırsın onu da alamayabilirsin bile. işlemci ve ekran akrtın nedir?
1 2 fps için ekran kartına biraz frekans versene hocam ne uğraşıyorsun ram ile vs?İşlemci İ5 3550 4 çekirdek 3.7Ghz ekran kartı Asus Rx 470 O.C (4GB)
Hocam FPS için almıyorum ram i uyumsuz çalıyor 8+8 yapacağım ben ekstra olarak sordum onu sadece1 2 fps için ekran kartına biraz frekans versene hocam ne uğraşıyorsun ram ile vs?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Core clockunu 100 arttır yeter.
DDR3te ram uyumsuzluğu diye bir şey yok ki hocam. 12 gb gözüküyorsa mavi ekran yoksa uyumsuzluk diye bir şey yokHocamFPS için almıyorum ram i uyumsuz çalıyor 8+8 yapacağım ben ekstra olarak sordum onu sadece
Hocam oyun sırasında ram kullanımı tam olmuştu bir kere çöktü çünkü o yüzdenDDR3te ram uyumsuzluğu diye bir şey yok ki hocam. 12 gb gözüküyorsa mavi ekran yoksa uyumsuzluk diye bir şey yok
Onun uyumsuzluk ile bir alakası yok ki hocam yine de istiyorsanız alın 16 gb yapmaktan zarar gelmezHocam oyun sırasında ram kullanımı tam olmuştu bir kere çöktü çünkü o yüzden