Bu dershaneler neden böyle ?

Dobby

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
311
Arkadaşlar korona bitmeyince dershaneye yazıldım 3 haftadıe gidiyorum yeni bir rehber hocası geldi ödev vereceğim dedi benim haftaya yazılılarım var ve bayağı konu eksiğim var ama hoca eksiğe tama bakmamış 600-700 soru vermiş hem de 2.5-3 güne şimdi ben ne yapacağım?

iyi işte pekiştirirsin bence ama konu eksiği varsa sıkıntı

Arkadaşlar korona bitmeyince dershaneye yazıldım 3 haftadıe gidiyorum yeni bir rehber hocası geldi ödev vereceğim dedi benim haftaya yazılılarım var ve bayağı konu eksiğim var ama hoca eksiğe tama bakmamış 600-700 soru vermiş hem de 2.5-3 güne şimdi ben ne yapacağım?
detaylı çalısma planı hazırla ben öyle yapmısdım zamanında.

lise son mu

yuh
öğrencilik hayatım boyunca 600 700 soru çözdüm mü emin değilim

3 güne 700 soru ne ya oha ben olsam aileme söylerim durumu derim ki sınavlara mı çalışayım yoksa bu ödevi mi yapayım ikisini birlikte yapamam derim.

yuh
öğrencilik hayatım boyunca 600 700 soru çözdüm mü emin değilim
Ben lgs ye çalışırken bu kadar çözmedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 güne 700 soru ne ya oha ben olsam aileme söylerim durumu derim ki sınavlara mı çalışayım yoksa bu ödevi mi yapayım ikisini birlikte yapamam derim.
Zaten yapmayacağım yapmak istesem bile yapamam sadece biyoloji den konu + 200 soru ya yakın vermiş

Ben lgs ye çalışırken bu kadar çözmedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten yapmayacağım yapmak istesem bile yapamam sadece biyoloji den konu + 200 soru ya yakın vermiş
ben ortalama 300 soru çözüyodum (günde) lgsye hazırlanırken cidden çok soru çözmeyin bildiğiniz konuları unutuyosunuz bazen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,693
Üyeler
189,311
Son üye
Mithra1
Geri