Neler Yeni

BU DEVİRDE 2.El bilgisayar alınır mı

tukoooo10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Tuko
Arkadaşlar bildiğiniz üzere dolar 7.21 TL ve bu devirde r3 1200 r3 2200 veya i3 9100 rx570 kombinasyonundan başka bir şey yok ve üstüne bu kombinasyonlar 3600 tl bu kombinasyon için çok büyük bi para sizlere 3 soru soracağım

1-Bu devirde sizce 2.el bilgisayar mı alınmalı?

2-Eğer alınacaksa bu sistemin içinde ne olmalı?

3-Bildiğiniz 2.el toplamak için site varmı? Var ise parçaların garantisinin olması lazım

NOT:BÜTÇE MAX 3500

Batuhan5356

80+ Silver
Arkadaşlar bildiğiniz üzere dolar 7.21 TL ve bu devirde r3 1200 r3 2200 veya i3 9100 rx570 kombinasyonundan başka bir şey yok ve üstüne bu kombinasyonlar 3600 TL bu kombinasyon için çok büyük bi para sizlere 3 soru soracağım

1-Bu devirde sizce 2.el bilgisayar mı alınmalı?

2-Eğer alınacaksa bu sistemin içinde ne olmalı?

3-Bildiğiniz 2.el toplamak için site varmı? Var ise parçaların garantisinin olması lazım

NOT:BÜTÇE MAX 3500
çok zor

cekcons

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
ömer acar
Şuan piyasaya baktım bazı parçalar ucuz pazıları gereksiz pahalı. Özellikle ekran kartı çok pahalı. İşlemciler ve ramler şuan uygun fiyatta gibi. Anakartlar ise güzelce ararsanız tatmin edici fiyatlar bulabilirsiniz.
İkinci el alabilirsiniz. Ama alıcağınız parçaları kesin seçmeniz gerek ve bulamamanız durumunda alternatifi olmalı.

Kendi tercihim sahibinden ikinici el alış veriş olsa da , facebook mağzası , letgo gibi yerlerede bakyıorum. (Letgo aralarındaki en dandiği.)

Arif

80+ Bronze
vay be bir ekonomi 6 ayda nasıl çökmüş... bu paraya imzada yazan kasayı topladım...

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,048
İsim
Lokman Açil
Şuan piyasaya baktım bazı parçalar ucuz pazıları gereksiz pahalı. Özellikle ekran kartı çok pahalı. İşlemciler ve ramler şuan uygun fiyatta gibi. Anakartlar ise güzelce ararsanız tatmin edici fiyatlar bulabilirsiniz.
İkinci el alabilirsiniz. Ama alıcağınız parçaları kesin seçmeniz gerek ve bulamamanız durumunda alternatifi olmalı.

Kendi tercihim sahibinden ikinici el alış veriş olsa da , facebook mağzası , letgo gibi yerlerede bakyıorum. (Letgo aralarındaki en dandiği.)

Başkan letgo'dan düzgün birisi bulursan hiç sıkıntı çıkartmaz benim leptopum vardı 3-4 sene kullandım ama oyun açısından berbat bir leptoptu hem yaşımın küçüklüğü hemde pc hakkında hiçbirşey bilmemem bana pahalıya patladı 1500 tl almıştım sonra letgo'dan takas yaptım çok memnunum şuan günümüzdeki oyunları rahat bir şekilde oynuyabiliyorum doğru insanı bulmak önemli kazık atanlar var

tukoooo10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Tuko

Kral varmı bana önereceğin 3500 tl bandında

Top Bottom