Neler Yeni

Öneri Bu devirde hala alınabilecek telefon önerisi

sahund19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Özkan Abaz
Evet arkadaşlar malesef ülkece acınacak, gülünecek, fahiş fiyatlar veriyoruz telefonlara ancak ihtiyaç olunca mecburuz işte. Kardeşime telefon alacağız. 2500 TL bandında 2 aşağı 2 yukarı bu devirde en iyi hangi telefon alınır önerilerinizi merak ediyorum.

Benim göz attığım telefonlar;
Redmi Note 9
Redmi Note 8 Pro
Realme 6
GM 20 Pro
Bide çok bakmadım ama Galaxy M serisi telefonlar falan var o fiyatta göz önüne çıkan.
Sizin öneriniz nasıl olur bu konuda yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden.

LahmatsuDcr

80+ Silver
Malzeme kalitesini boş ver özelliği iyi olanı al geç. Ben sırf malzeme kalitesi iyi diye samsung aldım, 2000 TL'Ye daha iyi telefonlar vardı. Bilsem almazdım.

sahund19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Özkan Abaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Malzeme kalitesini boş ver özelliği iyi olanı al geç. Ben sırf malzeme kalitesi iyi diye samsung aldım, 2000 TL'Ye daha iyi telefonlar vardı. Bilsem almazdım.
Malzeme kalitesi çok önemli değil zaten bu kadar paralar verdikten sonra kılıfsiz kullanmaz. Ama arada kaldım işte.

Suwariba

80+ Silver
Evet arkadaşlar malesef ülkece acınacak, gülünecek, fahiş fiyatlar veriyoruz telefonlara ancak ihtiyaç olunca mecburuz işte. Kardeşime telefon alacağız. 2500 TL bandında 2 aşağı 2 yukarı bu devirde en iyi hangi telefon alınır önerilerinizi merak ediyorum.

Redmi Note 9
Redmi Note 8 Pro
Realme 6
GM 20 Pro
Bide çok bakmadım ama Galaxy M serisi telefonlar falan var o fiyatta göz önüne çıkan.
Sizin öneriniz nasıl olur bu konuda yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden.
2.el bakmanızı öneririm

King Of Arnor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Mirux Mirux

Redmi Note 9
Redmi Note 8 Pro
Realme 6
GM 20 Pro
note 9 pro

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,146
İsim
.

Samsung alıp pişman olan ilk kişi sensin o yuzden tebrik ediyorum
Hayatim boyunca samsung kullandım 1 kere bile pişman olmadım
Özelliği iyi diye kalitesiz telefon almaya ne gerek var
Oyunlarda 60 fps alıp 3 sene kullanacağıma 40 fps alıp 6 sene kullanırım

King Of Arnor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Mirux Mirux
Böyle bir yorum yapman saçma sonuçta senin aldığın samsungun modeli farklı olabilir onunki farklı olabilir

sahund19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Özkan Abaz
Hocam 2 senedir Xiaomi kullanıyorum şahsen kullanmadığın için kalitesiz demişsin zsten o belli ama önyargı yapma derim. Ben şahsen aynı fiyata tercih yapacak olsam Xiaomi seçerim.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,146
İsim
.
Aynen kanka s3 mini kullandım suan en kötü telefon bile s3 mini den iyi senin bunu yazman saçma olmuş 20k lik telefon kullanmadım yani

King Of Arnor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Mirux Mirux

Suwariba

80+ Silver
2.el almak istemem kardeşime ilk defa telefon alınacak zaten gönlü olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyatı çok pahalanmis ya yoksa ilk aklıma o gelmişti.
Gönlü olsun derken temiz bulursunuz yani cidden telefon fiyatları çok uçtu ve daha 1 yildan fazla garantisi olup herşeyi eksiksiz ve sorunsuz olan telin 2. Eli 2000tl sıfırı 3300tl, kardeşinin yaşı küçükse bak bunla daha iyi oyun oynarsın diye bilirsin :D ama illa alamam diyorsan önerim yok, samsung dışındaki markaların bu bütçedeki telefonlarını beğenmiyorum, ekranları kötü, tam hatırlamıyorum ama bi ara bakmıştım samsung hepsinden daha net canlı görüntü veren ekran kullanıyordu ve ekran baya önemli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,797
Üyeler
165,072
Son üye
qanqi
Top Bottom